Pasta Chili

de lili in Conserve, 6 Sep 2011 | 7464 vizualizari

COMENTARII (18)

Lau 1

06.09.2011, 13:25

interesanta

DIANA B 1

06.09.2011, 13:28

Cu 30 de ardei iuti la cantitatea asta de rosii si gogosari , nici nu ma pot gandi cat e de piscacios ............... sssssss , ma ustura nu numai limba ....

Rocsi 1

06.09.2011, 15:01

Mitinita 1

06.09.2011, 15:17

faina reteta,uite ca eu faceam sos iute dar fara rosii si nici nu mi-a dat prin cap varianta asta ghici cine o face

Ligia Bxl 1

06.09.2011, 15:35

nu prea le am cu picantele dar putin ar merge

Bunica 1

06.09.2011, 15:44

Atat de picant....mmmmmmm....bun, bun!

alinutzika 1

06.09.2011, 16:06

trebuie sa o incerc neaparat! ador sosurile iuti!

LUK 1

06.09.2011, 16:31

am salvat si eu reteta

adry88 1

06.09.2011, 16:56

aziz 1

06.09.2011, 19:23

O HARISA PERFECTA!!!!!!!!!!!!

aziz 1

06.09.2011, 19:25

Diana spune ce te mai ustura mai ?!!

DIANA B 1

07.09.2011, 16:49

Mona , ia zi tu , cam la ce te gandesti , ai ?

aziz 1

07.09.2011, 16:53

eu stiu?!!!da zic ca treci cu ceai di musetel

DIANA B 1

07.09.2011, 16:58

Mona , stii ca-i contraindicat ptr asa zone , acest ceai de musetel ??? PAROOOL !

aziz 1

07.09.2011, 17:02

cu siguranta stii tu ceva

DIANA B 1

07.09.2011, 17:09

kamy 1

09.09.2011, 21:21

trebuie sa fac si eu nu ca as fi innebunita dupa iuteala,dar e buna,din cand in cand

lili 1

11.09.2011, 08:54

fetelor..se poate cu mai putin ardeu iute ...apoi nu va ustura nica

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piure de dovleac copt, congelat