Pasta de usturoi

de mamaieelena in Clasice, 26 Mai 2011 | 7906 vizualizari

COMENTARII (19)

jolygina 1

26.05.2011, 20:43

foarte interesant ,nu am facut cu cimbru dar sigur am sa incerc ador cimbrul

MIUTA 1

26.05.2011, 23:28

deyutzky 1

26.05.2011, 23:52

\

kamy 1

27.05.2011, 00:22

bun cu cimbru

mamaieelena 1

27.05.2011, 06:40

multumesc gina

mamaieelena 1

27.05.2011, 06:41

multumesc MIUTA

mamaieelena 1

27.05.2011, 06:41

multumesc deyutzky

mamaieelena 1

27.05.2011, 06:42

multumesc kamy

MotanLaOale 1

27.05.2011, 08:28

mamaieelena 1

27.05.2011, 09:36

Motane...

Lau 1

27.05.2011, 10:21

bun

adry88 1

27.05.2011, 11:26

foarte bun

Rocsi 1

27.05.2011, 11:39

gaby_gabytza 1

27.05.2011, 11:53

mihaelaM 1

27.05.2011, 12:48

divainbucatarie 1

27.05.2011, 14:18

LUK 1

27.05.2011, 22:31

Corinuta 1

28.05.2011, 18:21

ionela2682 1

29.05.2011, 16:55

Bun bun ..eu adauga putin otet ,asta am invatat de la un pescar

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dip cu vanata si pasta tahini