Pastrav cu sos bechamel si ciuperci

de ela in Pastrav, 27 Noi 2010 | 14043 vizualizari

COMENTARII (53)

ela 1

27.11.2010, 12:38

Ruxy,multumesc

ela 1

27.11.2010, 12:38

Carla,dar te-ai inarmat bine

ela 1

27.11.2010, 12:39

Ina,multumesc

ela 1

27.11.2010, 12:39

Mihaela11 esti din timisoara???

lacrimioara 1

27.11.2010, 15:39

super bun si aratos

ela 1

27.11.2010, 22:02

Lacrimioara,multumesc

Corinuta 1

27.11.2010, 23:05

Si peste si ciuperci? Cum sa refuz asa ceva?

ela 1

27.11.2010, 23:09

Corina...oferta e de nerefuzat

diaconta 1

27.11.2010, 23:11

Ela sa vad mie ce oferta-mi faci

ela 1

27.11.2010, 23:13

ai venit fara furculite sa vad ce poti manca cu mana si iti dau

diaconta 1

27.11.2010, 23:15

Ia te uita la ea,parc-ar fi contabilaeu nu mananc cu mana ,ca sunt o doamna

Sylvia 1

27.11.2010, 23:25

excelent arata si imi place tare combinatia

ela 1

27.11.2010, 23:32

Dia,din greseala am observat

ela 1

27.11.2010, 23:33

Sylvia,multumesc

diaconta 1

27.11.2010, 23:34

Daca observi din greseala,imi dau seama cum e daca esti atenta

ela 1

27.11.2010, 23:35

Adinacarla 1

29.11.2010, 13:29

wow ce bine arata...am ajuns tarziu dar virtual ma pot si eu delecta cu o asa bunatate

ela 1

29.11.2010, 14:13

Adinacarla,mai bine mai tarziu decat niciodata

MotanLaOale 1

29.11.2010, 16:24

bun oricand

ela 1

29.11.2010, 22:28

MotanLaOale,ai dreptate

mihaelar63 1

10.12.2010, 00:16

uite ca am gasit pastravul

Dya Daniela Andrei 1

25.03.2011, 10:59


Acum ma duc in bucatarie sa pun de o saramura!!! la cate vad aici ma inbolnavesc de pofta!!!!

epurasha2bb 1

25.03.2011, 12:00

deosebit de bun ! bravo ela!

mamaieelena 1

25.03.2011, 12:01

buuun si vreau sa fac azi

elena1988 1

25.03.2011, 13:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav prajit