Peltea de struguri

de Andra_Constantinescu in Dulceata / Gem, 14 Noi 2016 | 6866 vizualizari

COMENTARII (13)

Constelatialeu 1

14.11.2016, 23:42

Am si eu un borcanel facut de mama...

Bya Ralu 1

15.11.2016, 00:22

Ksenya 1

15.11.2016, 08:38

MotanLaOale 1

15.11.2016, 08:59

Rahela Velicu 1

15.11.2016, 10:23

CameliaR 1

15.11.2016, 10:48

Merisor 1

15.11.2016, 15:25

Interesanta! N-am facut peltea decat de gutui.

Andra_Constantinescu 1

15.11.2016, 19:12

Este foarte buna, Merisor!

Andra_Constantinescu 1

15.11.2016, 19:13

Mulțumesc tuturor!

Rocsi 1

15.11.2016, 20:50

Nu am mancat niciodata, dar imi place culoarea ce o are!

Andra_Constantinescu 1

15.11.2016, 21:24

E foarte buna, Rocsi! Cred ca ar fi foarte buna la torturi

simona72 1

16.11.2016, 11:47

Frumoasa culoarea! Sunt curioasa de gust, dar sigur e foarte bun!

Ancutsa 1

17.11.2016, 18:15

Super! Eu, strugurii ramasi, i-am facut must.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata din flori de maci salbatici