Petits chinois

de Oana in Prajituri, 22 Mar 2010 | 6490 vizualizari

COMENTARII (10)

Oana 1

22.03.2010, 21:09

Au iesit multe, multe si a ramas si crema...nu puteam sa le rulez daca o puneam pe toata...dar a disparut prima tava rapid Vladut si-a pus crema peste ele Multumim Sylvia, sunt extraordinare

Teo 1

22.03.2010, 21:24

minunate , sper sa incerc si eu la sfarsitul saptamanii!fiindca am ajuns prima, gust una de la tine ,asa ca sa vad ,daca merita incercata!

Miha 1

22.03.2010, 21:24

Super!

nadina73 1

22.03.2010, 22:55

cred ca sant grozave

liana_geicu 1

22.03.2010, 23:06

Si mie imi cam ploua in gura! Teo, tu speri sa le incerci la sfarsitul saptamanii, iar eu sper sa le gust!

Oana 1

22.03.2010, 23:19

Teo, ia mai multe Merita sa le incercati!

Rocsi 1

25.03.2010, 19:29

credk sunt tare bune

Oana 1

25.03.2010, 20:46

Ihi sunt fffff bune

Sylvia 1

30.03.2010, 11:52

Oana ma bucur tare ca ti-au placut, nu aveau cum sa nu placa ca sunt bestiale . Minunate ti-au iesit de revista poza cu cele facute in tava rotunda. Am vazut aici turnat peste si putina glazura din aceea de zahar pudra cu suc de lamaie, sincer nu am incercat sa o fac niciodata dar e bestiala ca am cumparat si testat si reteta cu zahar

Oana 1

30.03.2010, 16:34

Sylvia, multumesc, ne-au placut enorm si ies si multeeee

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]