Piept de gasca, cu masline si lamaie

de Bunica in Mancaruri cu carne, 21 Sep 2009 | 12135 vizualizari

COMENTARII (11)

Bunica 1

21.09.2009, 20:46

Rivk, te invit la o portie de gasca, cu masline si lamaie !

rivka 1

21.09.2009, 21:05

multumesc Bunica , imi place gasca, am avut si eu una anul acesta mare am mancat cateva zile din ea..., pacat ca nu prea am stiut cum sa o pregatesc si am lasat-o cam mult in cuptor , dar ....buna oricum.
imi place si gasca si rata

Miha 1

21.09.2009, 22:40

Mmmm...ce apetisant!

Oana 1

21.09.2009, 23:34

Bun de tot!

ANCA 1

22.09.2009, 10:10

imi ploaua in gura...nu am mancat gasca niciodata, ne tot agitam sa facem rost..

Bunica 1

22.09.2009, 15:22

Rivka, daca gasca este mai batrana ar fi bine sa o fierbiinainte de a o baga la cuptor.

Bunica 1

22.09.2009, 15:26

Anca, daca stai aoroape de "Piata Ialomitei" in Drumul Tberei iti spun o tipa care aduce branza si pasari taiate. Noi luam de la ea de mult timp si sunt foarte bune. Ca toate persoanele de la sate este foarte corecta.

ANCA 1

22.09.2009, 22:20

stau chiar ff departe de Pta Ialomitei...dar mersi de idee!

ANCA 1

21.10.2009, 21:52

am 2 gaste proaspete!!

Miha 1

21.10.2009, 22:54

De vanzare?

Bunica 1

22.10.2009, 22:19

Ohooooo..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de manzat la ceaun