Piept de pui in crusta de malai

de mihaelar63 in Pui, 7 Iun 2012 | 16283 vizualizari

COMENTARII (33)

Alinutza80 1

07.06.2012, 16:17

bun

Laly 1

07.06.2012, 17:07

Ce bun trebuie sa fi fost

Panacris 1

07.06.2012, 19:20

Bun, bun

mirela0911 1

07.06.2012, 20:20

Ar merge o portie!

Sim0na 1

07.06.2012, 21:34

Daca-i mai bun ca la restaurant, trebuie facut si mancat!!! Arata delicios, iar cum noi suntem fani orice este inrudit cu snitelul, am salvat reteta!

mihaelar63 1

07.06.2012, 22:58

Atentie !!! rece se prea intareste crusta
Cred ca pentru a preveni aceasta ar trebui pus in ou putin bicarbonat stins cu zeama de lamaie

mamaieelena 1

07.06.2012, 23:17

bun,bun

MotanLaOale 1

08.06.2012, 15:28

Eu pun praf de copt in faina.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

„Pizza altfel”, pe blat de cartofi  – Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

la 15:08

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Snitel crocant din pulpe de pui