Prajitura Caramel

de Merisor in Prajituri, 18 Dec 2014 | 29901 vizualizari

COMENTARII (59)

Merisor 1

19.12.2014, 13:29

T I M E A 1

19.12.2014, 16:10

Meri sunt fragede , moi foile astea? Vreau sa le fac si eu si sa stiu la ce textura sa ma astept mai alse ca vreau sa fac cuiva si sa fie ok

Merisor 1

19.12.2014, 17:34

Timea, daa, sunt fragede, mai ales a doua zi si mi-a placut aluatul cat de frumos s-a intins.

Merisor 1

19.12.2014, 17:36

In reteta lor, spuneau ca trebuie sa intre 500 gr faina, mie mi-a intrat 800, ca era prea moale, dar stii cum e cu aluaturile astea, depind si de restul ingredientelor folosite.

Ina 1

19.12.2014, 21:26

Cat de frumoasa ti-a iesit si ce buna trebuie sa fie

CarmenBlue 1

20.12.2014, 21:13

arata spectaculos asa, ca de sarbatori

Andra_Constantinescu 1

20.12.2014, 23:19

A fost buna

Panacris 1

23.01.2015, 18:30

Bună și ideea cu uleiul Eu pun unt în glazură Foarte bună prăjitura

Ancutsa 1

05.12.2017, 15:22

Super buna! Si ce frumoasa e!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada