Prajitura cu cocos

de Sylvia in Prajituri, 30 Ian 2010 | 7922 vizualizari

COMENTARII (15)

Adinuta 1

30.01.2010, 23:49

mihaelar63 1

31.01.2010, 00:23

sylvia , asta se numeste lovitura sub centura , de la asa ceva nu pot sa ma abtin

Adinacarla 1

31.01.2010, 00:37

yam, yamvreau si eu macar o bucatica mica te rog

Miha 1

31.01.2010, 01:05

Super! Dar nuca de cocos ne-pudra nu-i buna?

madi_marin 1

31.01.2010, 09:11

Miha....cred ca daca pui fulgii la robot...ii faci pudra rapid ( ca si zaharul sau stiu eu...nuca)....

madi_marin 1

31.01.2010, 09:13

arata delicios prajitura......la favorite cu ea. si mai asteptam idei simple si delicioase de prajiturele de la tine, Sylvia.....

luminita20_2006 1

31.01.2010, 10:16

o prajitura f buna

Brindusa 1

31.01.2010, 11:37

te rog, fara prafuri de budinci

Sylvia 1

31.01.2010, 12:01

Ma bucur ca va place prajitura,e ste delicioasa

Sylvia 1

31.01.2010, 12:03

Miha merci de sesizare, am modificat e cocosul acela maruntit normal nu pudra cum se intelegea, am tradus eu in capul meu pudra, ca aici asa se numeste ala fulgi mici (cum se gaseste in Romania) ca mai este fulgi care e chiar fulgi mari si se foloseste la decor.. merci ca ai observat

Sylvia 1

31.01.2010, 12:05

Madi scuze, am si editat, lasa fulgii aia mici intregi ca ok, aici fulgi se numeste cocosul cu fulgi mari, niste fasii mai mari, lungi si contorsionate de asta am scris pudra
O sa mai pun ce retet de praji simple am eu dupa retette de aici ca sincer nu fac f des dulciuri

Sylvia 1

31.01.2010, 12:08

Brandusa stiu ce zici tu, ca ideal ar fi sa nu punem nimic decat ingrediente naturale, sincer eu mai folosesc si si mananc budinca sau ceva ca si ea, crema patiser se numeste. Gatesc si folosesc f mult bio, de la legume la faina, carne cumpar la anumite sortimente numai bio....dar dau yama si in budinci si alte cele. Cred ca poti sa inlocuiesti cu succes budinca cu amidon de porumb

Rocsi 1

31.01.2010, 12:44

bun ,tare bun .....

Bunica 1

31.01.2010, 21:58

Parerea mea este ca merge si o crema de vanilie. Super reteta !

Sylvia 1

31.01.2010, 22:32

Bunica cred ca ar merge si o crema de vanilie dar facuta probabil cu mai mult amidon sa ramana mai tare, poate data viitoare cand fac retet incer, oricum combinatia intre blat de cocos si vailie e foarte reusita

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cremsnit cu amintiri de liceu