Prajitura cu crema de ciocolata si rom

de ionela2682 in Prajituri, 4 Feb 2013 | 9008 vizualizari

COMENTARII (19)

Georgiana78 1

04.02.2013, 16:45

Delicioasa....miammm...! Imi place!

Constelatialeu 1

04.02.2013, 16:48

Bunica 1

04.02.2013, 16:48

Merge o prajitura la cana mea cu ceai!

portiadelumina 1

04.02.2013, 16:51

Frumos arată Altfel ce să spun, mai ai?

MotanLaOale 1

04.02.2013, 16:58

gaby_gabytza 1

04.02.2013, 16:59

minunata

Mitinita 1

04.02.2013, 17:11

minunata,excelenta,superba...doar pacat ca nu-i la mine acasa

T I M E A 1

04.02.2013, 17:26

frumos arata

Lau 1

04.02.2013, 17:28

fain arata

Merisor 1

04.02.2013, 17:37

Ce bunatate!

alilianaa 1

04.02.2013, 18:14

parca as manca una...

diaconta 1

04.02.2013, 19:21

Pai Ionelule,tu poftesti la prajitura mea,cand ai minunatia asta?

Rocsi 1

04.02.2013, 19:48

Bunatate

ionela2682 1

04.02.2013, 20:00

Sti cum e Dia.. mai bun este de la altii! Va poftesc cu drag pe toti!

Teo 1

04.02.2013, 22:23

sa tot mananci...!

danakarin 1

05.02.2013, 01:20

Bun si frumos

ginapuflea 1

06.02.2013, 12:59

o bunatate! Asi vrea sa intreb referitor la lapte.Cat se pune 1/2 cana sau o cana,doua?

ionela2682 1

06.02.2013, 15:46

1/2 inseamna jumatate de cana!

ginapuflea 1

06.02.2013, 16:38

Stiu, ca 1/2 inseamna o jumatate,dar mai devreme nu vazusem la ingredientele pt blat cat lapte se pune.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Flavia