Prăjitură cu foi fragede , brânză si stafide

de gaby_duceag in Prajituri, 28 Mai 2012 | 34717 vizualizari

COMENTARII (60)

Angelina_Elena 1

28.05.2012, 17:39

imi place mult,mult,multtt!

MotanLaOale 1

28.05.2012, 18:50

Insinueaza doar ??????

gaby_duceag 1

28.05.2012, 18:59

Vladimire, da, ma! Nu realizeaza ca asa este!))))

diaconta 1

28.05.2012, 19:11

atata noroc ca n-am vremea voastra

madi_marin 1

28.05.2012, 19:29

ce frumos arata si cat de bun acred ca e... am pus reteta la favorite...

Bucataras Medi 1

28.05.2012, 19:45

pe marginea acestei retete eu concluzionez.......deci ce spune gospodina Gaby.........."Dacă e prea moale mai adăugaţi făină, dacă e tare ,puţin lapte"....dar ei i a iesit perfecu..........pai nu mai inteleg nimic .ba moale ba tare dar e perfect"....mai departe deci......."Brânza mea a fost potrivit de umedă. Dacă a dumneavoastră este mai uscată reduceţi puţin din cantitatea de gris.".............auzi la ea .......branza umedacred ca ploaia de afara a inspirat-o sa vorbeasca asa......si daca branza e uscata , intreb eu ce branza mai fac......mai departe........."Pudraţi cu zahăr pudră Călduţă"..........ei bine nici pe asta cu zahar pudra caldut nu o stiam ,da stiti cum se zice ...omu' cat traieste invata
hai ca ma opresc aici ca vreau sa rad cu voi nu de una singura..........pai daca eu(sau voi) fac aceasta placinta(ca e placina)dupa reteta lui Gaby sigur o sa iasa prajitura

Bucataras Medi 1

28.05.2012, 19:46

mooooooooooooooa,am inceput sa vorbesc la fel de mult ca Mutlica

gaby_duceag 1

28.05.2012, 20:04

omg!
"Dacă e prea moale mai adăugaţi făină, dacă e tare ,puţin lapte"....dar ei i a iesit perfecu..........pai nu mai inteleg nimic .ba moale ba tare dar e perfect"- doamna maria mihalache,in functia de faina folosita, de gradul ei de absorbtie, consistenta aluatului poate fi diferita , pentru asta am scris a se adauga fie lapte, fie faina, daca e cazul."

."Pudraţi cu zahăr pudră Călduţă"..... Dupa pudra, e punct

Ina 1

28.05.2012, 20:12

))) Baaai, da' cu Mutulica ce aveti? ))))

Bucataras Medi 1

28.05.2012, 20:16

omg.........si ce daca e punct, eu nu vreau sa fie

Bucataras Medi 1

28.05.2012, 20:17

mai gaby sa crezi tu ca eu ti-am citit raspunsul

Rocsi 1

28.05.2012, 20:23

Din asta vreau multa ca imi place si mie si alor meisuper super arata

angyb 1

28.05.2012, 20:31

Mihaela11_jo 1

28.05.2012, 20:33

Foarte fina si aspectuoasa

mirela0911 1

28.05.2012, 21:27

Arata prajitura astaaaa ceva de genu': tare as mai manca o tava intreaga

diaconta 1

28.05.2012, 21:37

Lasa Mirela ca nu-i buna,ca-i umeda si a mancat-o pe toata

iry-gabriela 1

28.05.2012, 23:58

chear imi place tare

mena29 1

29.05.2012, 07:06

Place si-mi fac,mai sigur asa ca tu nu-mi dai

Ade200 1

29.05.2012, 07:50

Consistenat si spornica.

gaby_duceag 1

29.05.2012, 08:34

ade, exact!
Aseara fii-miu intreaba : dar de cand e prajitura? Si zic : de sambata.
La care el, dar cum de a rezistat? Ca la noi prajitura se termina pana seara ))
E multa si spornica, e de mancare ))

Miha 1

29.05.2012, 08:49

Cica...e de mancare...

gaby_duceag 1

29.05.2012, 08:53

da, ma Miha
io daca am asa ceva in casa zic ca nu am nimic bun
io tre' sa am dulceeeee, creme, frisca, ciocolata
alea-s ceva bun

Bucataras Medi 1

29.05.2012, 10:08

adica placinta asta tine loc si de ciorba si de fel2 si de desert,ce nu inateleg mai miha

Miha 1

29.05.2012, 11:07

Offf... cand ai sa intelegi si tu ma Medi?

Dana_Retetegg 1

29.05.2012, 11:32

mmmm, foarte buna

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi, branza dulce si stafide