Prajitura cu frisca si fructe

de mihasara in Prajituri, 3 Apr 2013 | 23888 vizualizari

COMENTARII (21)

Tabita _ 1

03.04.2013, 15:49

O bunatate!

Tuxedo 1

03.04.2013, 15:57

super!

diaconta 1

03.04.2013, 16:09

imi plac deserturile cu iaurt si fructe

Alinutza80 1

03.04.2013, 16:16

simona72 1

03.04.2013, 16:51

AnyCostescu 1

03.04.2013, 18:23

deci arata super si deja salivez

laura_n 1

03.04.2013, 18:41

delicioasa si tare "pofticioasa"

kukibella 1

03.04.2013, 18:43

CookieMonster 1

03.04.2013, 18:59

Teo 1

03.04.2013, 21:03

imi dau seama cat e de racoritoare!

Rocsi 1

03.04.2013, 22:31

Super delicioasa

MotanLaOale 1

04.04.2013, 08:10

krina085 1

05.04.2013, 16:16

Un plic sau doua de gelatina???

gaby_duceag 1

05.04.2013, 16:17

KRINA...la cantitatea data si io as zice 2

gaby_duceag 1

05.04.2013, 16:18

stai...c-am citit..cred ca e ok si unul pt ca frisca se mixeaza inainte. dar pt siguranta.....baga 2)

diaconta 1

05.04.2013, 16:25

da' de ce sa bage daca nu trebe'?

Toamna07 1

05.04.2013, 16:34

krina085 1

05.04.2013, 19:17

Atunci....bag 2 :-P ....sa vedem ce iese...

krina085 1

05.04.2013, 23:40

Deci...pentru cine mai incearca reteta, doar 1 plic de gelatina....iar blatul, nu mi.a iesit chiar atat de pufos, nu stiu de ce.

g_iuliana 1

09.07.2014, 16:34

Eu adaug la 4 oua, 2 lg ulei sau lapte, pentru a fi mai pufos, incearca

maisondenisse 1

02.11.2015, 14:12

Ce bine arata!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Boema