Prajitura cu frisca si fructe

de mihasara in Prajituri, 3 Apr 2013 | 25198 vizualizari

COMENTARII (21)

Tabita _ 1

03.04.2013, 15:49

O bunatate!

Tuxedo 1

03.04.2013, 15:57

super!

diaconta 1

03.04.2013, 16:09

imi plac deserturile cu iaurt si fructe

Alinutza80 1

03.04.2013, 16:16

simona72 1

03.04.2013, 16:51

AnyCostescu 1

03.04.2013, 18:23

deci arata super si deja salivez

laura_n 1

03.04.2013, 18:41

delicioasa si tare "pofticioasa"

kukibella 1

03.04.2013, 18:43

CookieMonster 1

03.04.2013, 18:59

Teo 1

03.04.2013, 21:03

imi dau seama cat e de racoritoare!

Rocsi 1

03.04.2013, 22:31

Super delicioasa

MotanLaOale 1

04.04.2013, 08:10

krina085 1

05.04.2013, 16:16

Un plic sau doua de gelatina???

gaby_duceag 1

05.04.2013, 16:17

KRINA...la cantitatea data si io as zice 2

gaby_duceag 1

05.04.2013, 16:18

stai...c-am citit..cred ca e ok si unul pt ca frisca se mixeaza inainte. dar pt siguranta.....baga 2)

diaconta 1

05.04.2013, 16:25

da' de ce sa bage daca nu trebe'?

Toamna07 1

05.04.2013, 16:34

krina085 1

05.04.2013, 19:17

Atunci....bag 2 :-P ....sa vedem ce iese...

krina085 1

05.04.2013, 23:40

Deci...pentru cine mai incearca reteta, doar 1 plic de gelatina....iar blatul, nu mi.a iesit chiar atat de pufos, nu stiu de ce.

g_iuliana 1

09.07.2014, 16:34

Eu adaug la 4 oua, 2 lg ulei sau lapte, pentru a fi mai pufos, incearca

maisondenisse 1

02.11.2015, 14:12

Ce bine arata!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

ieri la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

pe 03.10 la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]