Prajitura cu rom si ciocolata

de LUK in Prajituri, 2 Feb 2011 | 26263 vizualizari

COMENTARII (40)

LUK 1

03.02.2011, 23:26

Sylvia..bine ai revenit..nu te am mai vazut demult

kamy 1

04.02.2011, 16:38

asa-i daca sunt intarziata...nici firimituri nu mai gasesc bunaaaa

LUK 1

04.02.2011, 17:39

eh kamy..pentru tine mai am o bucatica

cristina_sarov 1

17.02.2011, 16:20

vreau si eu sa fac prajitura dar nu stiu cat zahar se pune la foi.la ingrediente nu ai scris de zahar dar la mod de preparrae ai scris ca se mixeaza ouale cu zaharul.

LUK 1

17.02.2011, 16:59

imi cer scuze Cristina..nu am observat..se pun 9 linguri de zahar..o sa incerc sa modific si in reteta..sper sa mai pot ca teoretic doar in termen de 3 zile mai poti modifica ceva...multumesc ca mi-ai atras atentia si sper sa ti placa prajitura

RuxyRux 1

17.02.2011, 17:13

Vai cum arata cred ca este extraordinara la gust

LUK 1

17.02.2011, 17:15

e f buna Ruxy..dar uite ca am uitat sa trec zaharul pt foi..i am dat un mesaj la Bucataras..sa vedem..

cristina_sarov 1

20.02.2011, 15:17

am facut si eu prajitura.mi-a iesit foarte buna.se merita sa o faceti si voi.foarte,foarte,buna.

LUK 1

23.02.2011, 12:24

ce mult ma bucur Cristina..multumesc!

adry88 1

04.07.2011, 21:43

Teo 1

20.06.2013, 23:35

si mie imi place!

Bya Ralu 1

21.06.2013, 00:40

babi5 1

25.06.2013, 17:50

bianca92 1

24.10.2013, 21:55

cat de bine arata

LUK 1

14.11.2013, 21:07

multumesc Bianca

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu piscoturi