Prune uscate invelite in jambon

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2013 | 3944 vizualizari

COMENTARII (15)

portiadelumina 1

02.01.2013, 19:46

Nu doar de revelion Cristina, merge "ronţăit" şi în alte ocazii. Oricum, deosebit

cristeena20 1

02.01.2013, 19:49

Si eu fac destul d edes ca aperitiv..sunt foarte bune ...si se pot face cu tamare..adica fructul palmierului

Panacris 1

02.01.2013, 19:53

Cris, e prima oara cand am vazut, auzit si preparat! Intradevar altceva, decat rontaielile obisnuite

Sim0na 1

02.01.2013, 19:54

Rocsi 1

02.01.2013, 19:56

Am mai auzit la o preitena ca face...E ceva interesant..

Merisor 1

02.01.2013, 19:57

Super reteta!

Bunica 1

02.01.2013, 19:57

acum ai invelit si prunele,nu ti-a fost de- ajuns prepelitele))

cristeena20 1

02.01.2013, 19:59

Si eu am mancat undeva ..si asa am repetat acasa..e foarte simplu si bun

Panacris 1

02.01.2013, 20:00

Buni Pai ce sa fac si eu, invelesc tot ce se poate, daca Zmeii au crescut si numai stau la invelit

Bucataras Medi 1

02.01.2013, 20:11

interesanta!

diaconta 1

02.01.2013, 20:12

interesant

Bya Ralu 1

02.01.2013, 20:39

ce faine sunt

MotanLaOale 1

02.01.2013, 21:15

adry88 1

03.01.2013, 11:14

Lau 1

03.01.2013, 14:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coltunasi cu feta in sos de smantana si usturoi