Pui cu orez cabidela

de cristeena20 in Mancaruri cu carne, 10 Noi 2014 | 3546 vizualizari

COMENTARII (15)

claudiaO 1

10.11.2014, 15:13

ai avut vampirasi invitati la masa?

anca_rm 1

10.11.2014, 15:14

interesanta reteta

Bya Ralu 1

10.11.2014, 15:27

super

cristeena20 1

10.11.2014, 15:39

credeti-ma ca este foarte buna. Cand am mancat pentru prima data nu am stiut ce contine. Mi s-a spus ca e vin...am adorat mancarea si de atunci a ramas in topul favortitelor in casa socrilor.

deyutzky 1

10.11.2014, 15:45

Bunica 1

10.11.2014, 16:05

Cred ca e bun!

MotanLaOale 1

10.11.2014, 16:46

reisnaor_2006 1

10.11.2014, 17:04

Panacris 1

10.11.2014, 17:45

Interesant!

babi5 1

10.11.2014, 19:12

Adele 1

10.11.2014, 19:30

gaby_duceag 1

10.11.2014, 20:36

claudia )))))))

ma! desi ADOR tot ce gatesti tu, si cum le prezinti asa apetisante, asa ceva n-as manca ))))))

cristeena20 1

11.11.2014, 12:04

gaby draga, ai tot dreptul sa zici asa si eu as fi zis inainte de a proba fleul asta. De aia am zis ca e controversial . Am ezitat sa postez reteta, dar deoarece face parte din felurile mele preferate si apreciate in familie...am indraznit

peitho 1

23.11.2014, 14:51

Ohoooo nu am mai mancat aceste fel ,cred ca,de 20 ani...de cand am cunoscut romeul * meu roman!
Mama ne facea asa de bun...offf hai la mine acasa si alatur de un vin bun de tara invata ma,asa,personal,cum se face)))
mersi pentru reteta !

peitho 1

23.11.2014, 14:52

upsss scuzati ma pentru romana

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]