Pui la cuptor si garnitura: fasole verde si maioneza cu usturoi

de cccris in Pui, 11 Feb 2010 | 6104 vizualizari

COMENTARII (7)

ionix 1

11.02.2010, 21:15

super... n-as fi crezut ca poate iesi stii cum e, pana nu vezi nu crezi
am fost invatata de mica sa separ bine albusul de galbenus pt ca altfel se taie maioneza... super tare... nici nu te mai chinui

cccris 1

12.02.2010, 00:18

Asa am invatat si eu sa le separ, dar mai demult am auzit la cineva ca se poate si cu albus si, intr-o zi nu foarte departata, mi-am zis ca nu poate fi chiar asa de rau daca irosesc un ou si niste ulei (la cite minaruri am ars...). Si uite asa am descoperit cit de bleaga eram ca munceam aiurea.

madi_marin 1

12.02.2010, 09:50

eu pun uleiul tot de la inceput...cam 200 ml pentru un ou ca sa iasa teapana, dar pentru sos maioneza merg si 150 ml.....oricum...e cea mai simpla, rapida , fina si gustoasa maioneza ..... plus ca in ea se poate adauga si putin usturoi daca e servit sosul la o friptura....delicios!

cccris 1

12.02.2010, 12:47

Pai asta am facut ieri seara cu ce mai aveam prin frigider .... o sa pun o poza daca a iesit bine.

Michelle 1

12.02.2010, 19:41

si eu o fac tot asa http://www.bucataras.ro/retete/2484/maioneza-rapida.html

cccris 1

13.02.2010, 10:43

Scuze, michelle, cind am pus reteta am cautat sa nu mai fie alta, nu stiu cum nu am vazut postarea ta . O sa incerc si eu sa pun tot uleiul din prima, imi era cam teama sa nu se taie, dar daca tie iti iese inseamna ca e ok. Am pus alta mincare in loc.

Rahela Velicu 1

17.06.2021, 11:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in portofel