Pulpa de miel pe pat de ceapa si usturoi verde cu frunze de coriandru

de Sidy in Oaie, 7 Mai 2013 | 4960 vizualizari

COMENTARII (19)

diana_k 1

07.05.2013, 08:16

nu mananc miel, dar pentru ce-i carora le place mielul cred ca a fost foarte bun

Bunica 1

07.05.2013, 08:28

Buna friptura ai facut!

diaconta 1

07.05.2013, 08:38

ce mancare buna

simona72 1

07.05.2013, 08:44

Cea mai buna friptura din cite exista este din carne de miel!!!

MotanLaOale 1

07.05.2013, 09:00

marcela1979 1

07.05.2013, 09:11

buna tare

Corinuta 1

07.05.2013, 09:23

Super arata!

babi5 1

07.05.2013, 09:24

adry88 1

07.05.2013, 10:20

foarte gustos

marianascarlat 1

07.05.2013, 10:23

Panacris 1

07.05.2013, 10:44

Rocsi 1

07.05.2013, 11:02

Ce faina!

Alexandra Elena 1

07.05.2013, 11:47

super

JamilaCuisine 1

07.05.2013, 13:05

Foarteeee buna si coriandrul are o aroma nemaipomenita

Satisfyyourcravings 1

07.05.2013, 13:42

Ce arome!

CookieMonster 1

07.05.2013, 14:46

o minuatie!!!

Lau 1

07.05.2013, 15:28

Anett 1

07.05.2013, 15:51

tare bun!

Sim0na 1

07.05.2013, 20:24

N-am folosit niciodata frunze de coriandru.. Tare sunt curioasa de custul carnii de miel in combinatia facuta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de miel