Pulpa de porc cu sos de legume

de gaby_duceag in Porc, 26 Mar 2011 | 7212 vizualizari

COMENTARII (107)

aziz 1

26.03.2011, 18:27

unii sint psihi

aziz 1

26.03.2011, 18:30

analiza pe text si reluarea faptelor:,, le-am dat cu muchia cutitului in capdoar cat sa-i pun la pamant,,explica mai detaliat ai adus drujba mai apoi?

diaconta 1

26.03.2011, 18:33

"recomand ca diametru sa fie cam de 10-15 cm .." ....sa vedem cum facem

gaby_duceag 1

26.03.2011, 18:33

gaby_duceag 1

26.03.2011, 18:34

mona..daa
apoi mult sange..mult..mult...rauri rauri.....

moa...biata mea reteta))))

aziz 1

26.03.2011, 18:36

http://www.trilulilu.ro/popicarul69/89b891cdcb0c0f asta se potriveste cu avatarul tau

aziz 1

26.03.2011, 18:36

mena29 1

26.03.2011, 18:36

Miha

DIANA B 1

26.03.2011, 18:48

Maruntica in ie , asa bine gateste ?

Si ptr tine , Gabitz

elena1988 1

26.03.2011, 19:08

arata super

Lau 1

26.03.2011, 19:26

super

Bucataras Medi 1

26.03.2011, 20:28

Frumos si gustos................

Rocsi 1

26.03.2011, 20:43

mai dar faci numai bunaciuni tu

Mitinita 1

26.03.2011, 21:09

ce bine arata sosul si carnea desigur

Anamaria7 1

26.03.2011, 22:41

iiincredibiiil

MotanLaOale 1

26.03.2011, 23:04

foarte bun

nadina73 1

26.03.2011, 23:32

imi place tare mult sosul de morcovi arata tare bine

mirela0911 1

26.03.2011, 23:50

Super reteta tare mult imi plac pozele tale

Sidy 1

27.03.2011, 08:07

Minunat Precis ca n-a mai ramas nimic in farfurie....

Bucataras 1

27.03.2011, 09:33

mi se pare mie sau cineva studiaza pozele din reviste? bravo, Gabytzu, super misto

gaby_duceag 1

27.03.2011, 09:58

Onesta, multumesc.

gaby_duceag 1

27.03.2011, 09:58

Elena, Sufletista,

gaby_duceag 1

27.03.2011, 09:59

Medi, fuse si se duse

gaby_duceag 1

27.03.2011, 09:59

rocsi..fac si eu ce pot))

gaby_duceag 1

27.03.2011, 10:00

miti, da, ai dreptate,nu ne-am certa de la mancare).tu sosul,io carnitza

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc cu legume si otet balsamic