Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Alexandra Burz in Porc, 4 Ian 2016 | 4869 vizualizari
cristinutanicolita 1
Bune,bune fac si eu maine
Bunica 1
Dacă le fierbi la foc moale până cade carnea de pe os nu e nevoie să mai pui gelatină Cele mai bune răcituri sunt cele de porc!
Constelatialeu 1
Alexandra Burz 1
Multumesc dragilor
Buni...o sa tin cont de sfat
Anett 1
Super!
CameliaR 1
Mmm, ador raciturile. Cred ca sunt super delicioase
Multu..va pup
Rocsi 1
Am mancat si noi de Craciun. Foarte bune!
Merisor 1
Yummm, bune!
diaconta 1
Foarte bune
Dya Daniela Andrei 1
Si noi am facut!
reisnaor_2006 1
MotanLaOale 1
-Licurici- 1
Bune
dantes 1
Nu este necesara gelatina
Gherca Daniela 1
Rahela Velicu 1
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:47
de Panacris 9
ieri la 10:34
ieri la 09:35
de laura_n 7
pe 10.02 la 16:28
pe 10.02 la 11:10
6 comentarii
5 comentarii
9 voturi
6 voturi
vasimur
RODIMUR
MotanLaOale
adasev12 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
sis 1
palpabil 1
Panacris 9
2074 puncte
Rocsi 9
356 puncte
vasimur 4
273 puncte
RODIMUR 8
251 puncte
mihaelar63 9
203 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!