Raioasa delicioasa

de ionela2682 in Prajituri, 9 Apr 2010 | 29048 vizualizari

COMENTARII (7)

ionix 1

09.04.2010, 17:07

ceva in genul asta fac si eu de post... cu ulei in loc de untura... tot asa cu aluat ras... eu pun aluatul la congelator inainte sa-l rad... si eu ung cu gem sau pun mere... e buna

ionix 1

09.04.2010, 17:11

de ce-i zice raioasa??? pt ca se rade aluatul???

ionela2682 1

09.04.2010, 17:17

asa cred si eu ca de la aluatul acela ras i se trage denumirea! ideea este ca iese un aluat foarte fraged!

Rocsi 1

09.04.2010, 18:23

si eu fac asa dar putin altfel ingredientele park dar tot cu aluat ras..

Teo 1

09.04.2010, 22:14

''raioasa'' e grozava, !

ionela2682 1

10.04.2010, 10:02

multumesc teo!

Cris2711 1

20.07.2011, 16:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura coapta la aburi