Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Anastasia in Dulciuri, 26 Apr 2010 | 9925 vizualizari
Rocsi 1
foarte interesant
Dana Cristea - pusikmea 1
suna bine,dar fara colorant, cu suc de mocov sau de sfecla merg
Anastasia 1
draga pusikmea, daca esti mai atenta am mentionat ca se poate folosi si suc ca inloctiitor de colorant sa citesti toata reteta si ai sa gasesti
RuxyRux 1
Ce interesant arata
elena1988 1
voi incerca si eu aceasta reteta, sunt tare curioasa cum este la gust
VERONICA2607 1
super
oana_pisicutza16 1
Dya Daniela Andrei 1
Nu stiam ca acest mod de a pregati branzica proaspata este specifica Indiei! Eu doar asa am pregatit-o pentru BBk! Chiar si acum, la fel o fac!
E un desert Indian care se face din acest fel de branza, care are si un nume la ei, la noi tot branza e cam toata
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 17:14
ieri la 16:05
ieri la 10:59
de Panacris 9
pe 06.02 la 19:55
pe 06.02 la 14:14
8 comentarii
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
UrsanMihaela
RODIMUR
ANCA 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
georgy25 1
fendy 1
Panacris 9
1798 puncte
Rocsi 9
1315 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Adi 1
300 puncte
RODIMUR 8
239 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!