Reteta de cornuri de post insiropate, cu gem si cacao

de Rocsi in Dulciuri, 24 Noi 2015 | 55512 vizualizari

COMENTARII (55)

portiadelumina 1

24.11.2015, 20:47

Postul e o stare minunată, iar dacă în acestă stare te poţi bucura şi de cele gătite cu drag, cu atât mai mult simţi binecuvântarea. Cornurile sunt îmbietoare, mult prea îmbietoare pentru o zi de post.

Ina 1

24.11.2015, 20:52

Cat de bine arata, Rocsanelu' drag!

Bunica 1

24.11.2015, 20:53

Ce bunătăți ne -ai aduuuus!

MotanLaOale 1

24.11.2015, 20:54

bune bune

RuxyRux 1

24.11.2015, 20:55

Arata grozav de bine...deliciu!

Merisor 1

24.11.2015, 20:57

Foarte bune si frumoase!

Constelatialeu 1

24.11.2015, 20:59

Eu le astept pe alea-n trei culori..

Rocsi 1

24.11.2015, 21:03

Asa este Padre

Rocsi 1

24.11.2015, 21:04

Multumesc mult Ina

Rocsi 1

24.11.2015, 21:04

Buni, multumesc

Rocsi 1

24.11.2015, 21:04

Multumesc Vladimir

Rocsi 1

24.11.2015, 21:04

Multumesc draga Ruxy

Rocsi 1

24.11.2015, 21:04

Multumesc mult Meri

Rocsi 1

24.11.2015, 21:04

Cleme, de alea n-am si nu stiu daca fac )

Corinuta 1

24.11.2015, 21:08

Le ador! Asa de des faceam pe vremuri! ♡♡♡

Zamfira 1

24.11.2015, 21:15

Super bine arata!!!!

Rocsi 1

24.11.2015, 21:16

Corina, este prima data cand le fac, dar vreau sa le repet curand. Prea bune

Rocsi 1

24.11.2015, 21:16

Multumesc mult Melinda

CameliaR 1

24.11.2015, 21:47

Ce cornuri delicioase. La favorite cu ele

Rocsi 1

24.11.2015, 21:49

Multumesc mult Camelya

diaconta 1

24.11.2015, 21:59

Ce frumusele sunt

laura_n 1

24.11.2015, 22:13

frumoase tare!

Rita Ilies 1

24.11.2015, 23:10

Ce contrast fain.

Andra_Constantinescu 1

24.11.2015, 23:42

Ce bine arata!

ela 1

25.11.2015, 01:50

Wow!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec de post cu portocale si stafide