Rigo Iancsi

de Roda in Prajituri, 9 Iun 2009 | 13793 vizualizari

COMENTARII (14)

luminita20_2006 1

09.06.2009, 11:12

felicitari roda ...arata super

Bunica 1

15.06.2009, 15:53

Vii tot timpul cu prajituri de-ti ploua in gura ,ca sa nu-ti mai spun de aspect.Iti dau un sfat( nu ca as fi mare cunoscatoare, l-am invatat si eu de la altcineva) sa nu mai fotografiezi in recipiente de inox sau pe folie de aluminiu.

Roda 1

15.06.2009, 21:00

Multumesc de sfat.Am atatea tavi si recipiente de inox,cratite si craticioare , pe care le-am castigat la Acasa in bucatarie incat mi-am zis ca trebuie sa le folosesc.Acesta de sub Rigo Jancsi nu este de inox , ci tot primit de la televiziunea Acasa, cand am venit din Bucuresti cu un portbagaj de vase.Atunci, am aparut si la televizor, iar in culise am gatit cu Monica Ghiuta, care , pe atunci , gatea de zor la acea televiziune.

leoflori 1

18.06.2009, 17:57

fara suparare, dar ca toate retetele Rodei, sunt preluate cu tot cu foto din carti,r eviste, nu din bucataria ei cu oale si craticioare. n-am nimic cu nimeni, daca asta e pasiunea ei...

Micul 1

19.06.2009, 10:19

Bunico, am mai scris, dar vad ca cineva a stres mesajul, poza este scanata de Roda, nicidecum nu e poza ei.

Miha 1

19.06.2009, 11:43

Roda,la sfarsitul retetei ai specificat sursa fotografiei http://www.kulinarika.net,iar mai jos sustii totusi ca e poza ta: "Acesta de sub Rigo Jancsi nu este de inox , ci tot primit de la televiziunea Acasa, cand am venit din Bucuresti cu un portbagaj de vase". Cum e pana la urma? Adevarul o fi undeva pe la mijloc,dar corect ar fi sa-l stim si noi.

Bucataras 1

19.06.2009, 18:26

Hai, ma, nu va mai certati. Poza asta eu am pus-o retetei si am specificat sursa pentru ca unele poze pe care mi le trimite Roda nu au calitatea necesara publicarii. Asa ca-mi permit sa le mai schimb.

Bucataras 1

19.06.2009, 18:29

Micule, bucatarasul este un site unde postezi propriile retete, dar unde poti sa-ti salvezi si retete care ti se par interesante si o sa le incerci cumva. Dupa cum vezi, iti poti construi o pagina culinara exact cum doresti. Chiar te invit sa postezi si tu retete sau sa-ti alegi retete de aici in categoria favorite.

Bucataras 1

19.06.2009, 18:29

Altfel, daca intri aici doar sa critici nu mai ai mult pina la banare totala. Multumesc

Miha 1

19.06.2009, 22:54

Nu-mi place si nici nu vreau sa ma cert cu nimeni... Daca am dat impresia de asa ceva...iaca am sa-mi cer si scuze...

Daaar...daca tot m-am ponit......Si mie imi place sa fac poze...la mancare,la copchii,la gaze si la muste... Mi-ar placea sa particip la concursuri de profil,dar sunt constienta ca "n-am cu ce",asa ca stau linistita in banca mea...Si cu asta am spus tot...

Roda,nu am nimic personal cu tine,nu vreau sa mi-o iei in nume de rau...daca "domnu' administrator" este de acord cu asta si considera ca "munca" ta se muleaza pe formatul site-ului...ENJOY!

Bucataras 1

22.06.2009, 03:55

1. Roda a zis clar ca n-o intereseaza concursul
2. Retetele fara poza proprie puncteaza la fel ca retetele fara poza. Reteta cu poza proprie primeste 500 puncte, celelalte variante doar 50.
3. Pe bucataras.ro iti poti construi pagina culinara in care sa-ti pastrezi ce retete vrei, de unde vrei, cu ce poze vrei. Am exemplificat si mai sus in sensul ca nu exista restrictii daca gasesti o reteta care-ti place intr-o revista si vrei s-o pastrezi in pagina ta culinara de pe bucataras pentru a nu tine revista 100 de ani prin casa

Rahela Velicu 1

18.06.2021, 12:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa