Rosii uscate in ulei

de anca_rm in Conserve, 17 Oct 2013 | 5103 vizualizari

COMENTARII (20)

MotanLaOale 1

17.10.2013, 13:36

portiadelumina 1

17.10.2013, 13:46

Interesant, cu atât mai mult cu cât roşia coaptă are un gust minunat.

deyutzky 1

17.10.2013, 13:48

xana 1

17.10.2013, 13:52

Ce idee buna!

RoXx 1

17.10.2013, 13:54

Constelatialeu 1

17.10.2013, 13:58

Interesant,n-am facut niciodata,dar bagam la sertar,pentru data viitoare...

Ina 1

17.10.2013, 14:00

Merisor 1

17.10.2013, 14:08

laura_n 1

17.10.2013, 14:22

bestiale, le ador si le folosesc in diverse mancaruri

anca_rm 1

17.10.2013, 14:35

Motan

Lau 1

17.10.2013, 14:36

anca_rm 1

17.10.2013, 14:39

Padre asa este rosiile au un gust minunat

anca_rm 1

17.10.2013, 14:39

deia, xana ,Roxx

anca_rm 1

17.10.2013, 14:40

Cleme , Ina , Merisor

anca_rm 1

17.10.2013, 14:40

Laura, Daniela

diaconta 1

17.10.2013, 14:48

Bune

simona72 1

17.10.2013, 15:41

FFF bune!!1 Le folosesc si eu la diferite mancaruri, dar cumparate la borcan din magazin. In ceea ce priveste sterilizarea recipientilor(borcan), ea se face inainte de a pune materia prima in borcanul sterilizat...adica prin distrugerea microbilor si a microorganismelor prin fierberea borcanelor sau sterilizarea in cuptor la 160 grade timp de 20 minute. Ceea ce ne descrii tu la sterilizare este de fapt un procedeu de conservare a alimentelor. Sper sa nu fie cu suparare....

anca_rm 1

17.10.2013, 15:57

Dia

anca_rm 1

17.10.2013, 16:03

Simona multmesc , asta nu este un motiv de suparare

Rocsi 1

17.10.2013, 19:25

Nu am folosit niciodata rosii uscate insa imi place cum arata acolo la tine in borcan

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos turbat