Rulada de biscuiti

de Miha in Prajituri, 1 Dec 2009 | 10361 vizualizari

COMENTARII (13)

Oana 1

02.12.2009, 00:34

Mmmmmm, ce bine arata!

Michelle 1

02.12.2009, 07:48

Miha 1

02.12.2009, 11:31

Oana, si bun!

Miha 1

02.12.2009, 11:32

Michelle, multumesc! Multumesc si pentru reteta de lapte condensat. E super pt prajituri.

liana_geicu 1

02.12.2009, 12:42

si eu mancam in copilarie rulada asta, dar fara bombonele! este foarte buna, zilele trecute ma gandeam si eu la ea, dar tu mi-ai luat-o inainte

Miha 1

02.12.2009, 16:39

Liana, asteptam si varianta ta.

Teo 1

02.12.2009, 20:18

cand nu avem chef de copt e numai buna;eu dupa ce i-am dat glazura de ciocolara o ''tavalesc'' prin nuca prajita ,macinata;bravo!

luminita20_2006 1

02.12.2009, 20:40

mmm ce bunatate

Michelle 1

02.12.2009, 20:42

deci ai incercat reteta de lapte condensat,sa inteleg,nu?ma bucur ca iti place!

rivka 1

02.12.2009, 20:48

ce bine arata...cum ai facut de nu s-a innegrit banana? sau ai facut poza imediat?
cu lapte normal oare nu iese la fel? eu nu stiu ce e de fapt laptele condensat? cel ce se pune in cafea????

Miha 1

02.12.2009, 22:46

Da Michelle, am incercat-o. Link-ul din reteta e catre reteta ta.

Miha 1

02.12.2009, 22:48

Rivka, pozele sunt facute dupa ce-am taiat rulada, dar nu-mi mai aduc aminte la ce interval. Eram prea in priza atunci ca sa-mi aduc aminte. Dar s-a pastrat destul de bine pana au venit invitatii.

Miha 1

02.12.2009, 22:51

Aaa...reteta iese si cu lapte simplu, dar adaugi zahar. Laptele condensat pt prajituri nu e acelasi lucru cu cel ce se pune in cafea. E ca o crema, grosut si dulce. E bun de-l mananci cu lingura direct din cutie. Exista si in varianta caramelizata, care e o nebunie.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti pentru Craciun