Rulada de carne tocata cu legume

de Alina26 in Mancaruri cu carne, 25 Sep 2013 | 22482 vizualizari

COMENTARII (30)

Alina26 1

26.09.2013, 15:10

multumesc pentru apreciere!!!!

violeta30 1

26.09.2013, 21:03

se pot coace foarte bine si in tavi de cozonac... e mai gustoasa daca se caleste o ceapa in unt si se amesteca in compozitie, eventual un pic de bicarbonat pentru a fi mai pufoasa si a nu cadea greu la stomac ... nu necesita apa daca pui in tava de cozonac cu hartie de copt... pentru gust si aspect se pot pune masline negre sau verzi fara samburi

Teo 1

26.09.2013, 23:35

e de mare efect!

Alina26 1

27.09.2013, 14:54

Multumesc frumos Violeta!!!!Cu siguranta am sa tin minte!!!si data viitoare am sa urmez sfatul tau!!!!

Alina26 1

27.09.2013, 14:55

Multumesc Teo!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]