Rulada turceasca

de Oana in Prajituri, 5 Apr 2010 | 39056 vizualizari

COMENTARII (26)

Dana Cristea - pusikmea 1

05.04.2010, 17:38

vai ce bn arata

ramo_cata 1

05.04.2010, 17:40

hmm ce bunatate

Rocsi 1

05.04.2010, 17:41

madi_marin 1

05.04.2010, 17:59

si mie mi-a facut cu ochiul de mai demult, dar inca n-am pregatit-o...dar vad ca ,,bucatarasele,, o fac si o si lauda ...deci trebuie sa o incerc si eu curand...

nadina73 1

05.04.2010, 18:06

felicitari arata foarte bine,cred ca le-am vazut si la miha si mi-au placut tare mult

gospodinadecriza 1

05.04.2010, 18:32

MAi poooti, Oana?
Foarte frumoasa reteta! Si eu am facut o reteta- compilatie din 3 bucatarasi!

Sylvia 1

05.04.2010, 18:45

Super arata imi place tare. ce poza frumoasa ti-ai pus zici ca esti adolescenta asa bine arati .Sa iti traiasca si puiutii , tare frumusei sunt ca i-am mai zarit in poze

Miha 1

05.04.2010, 18:51

rivka 1

05.04.2010, 19:06

vreau sa fac si eu maine dar eu nu reusesc totusi sa inteleg cum se ruleaza fara sa improaste toata crema afara....om vedea.

gaby_duceag 1

05.04.2010, 22:11

ce dulce-i rivka.oana, super,le-ai taiat mai mari

ela 1

06.04.2010, 00:56

epurasha2bb 1

06.04.2010, 14:51

eu inca nu mi-am facut curaj la rulada asta dar te felicit Oana ca tu ce-ti place si faci si-ti iese!

Oana 1

06.04.2010, 15:34

Wow, ce de comentarii!!! va multumesc frumos! si pentru complimente Abia acum am deschis calculatorul...am avut musafiri Shhh...si mai incolo vine chiar Bucatarasul in persoana si trebuie sa fac impresie pe-aici Asaaa, revenind!@ Ralu, nu prea mai poooot , dar tare imi place...Rivka, se ruleaza foarte usor, pentru ca se intareste la frigider. Este destul de moale, neavand unaluat de baza, dar fiind cocosul dedesubt, nu se rupe deloc. Trebuie rulat incetisor, cu grija, nu prea strans. Va pup pe toate, sunteti niste dragute! V-as servi cu o portioara, dar nu mai e

ionix 1

07.04.2010, 14:07

cred c-o fac si eu de ziua fratelui meu...

gaby_duceag 1

07.04.2010, 23:14

azi am facut-o iar,de fapt in seara asta.1/2 de tava e dusa))

Oana 1

07.04.2010, 23:44

Cred ca fac si eu iar...curand...ca nu m-am saturat de ea

mariac 1

09.04.2010, 20:38

trebuie incercata nota 10

gaby_duceag 1

09.04.2010, 20:50

oana,schimba te rog linkul meuca ma fac de ras

Oana 1

09.04.2010, 21:43

Ce link, fetitza? titlul? Gata, m-am prins, am schimbat

gaby_duceag 1

09.04.2010, 21:48

nu onutzo,e pusa prima rulada care-i uratica))voiam s-o pui a doua,dar da-o-n colo,glumeam)

Oana 1

09.04.2010, 21:55

Brindusa 1

09.04.2010, 22:00

trebuie sa fac si eu rulada asta! neaparat! prea o laudati toate. Numai ca eu nu mananc frisca de la tub sau de la plic. Ma gandesc sa o fac cu mascarpone. Ce ziceti?

ionix 1

09.04.2010, 22:09

@Brindusa... eu n-am facut dar hai sa-mi dau cu parerea... eu cred c-ar merge mai bine sa-nlocuiesti cu smantana dulce... acum depinde ce parere au si fetele care au facut reteta

Oana 1

09.04.2010, 22:10

Brandusa, pai faci frisca din smantana lichida, din aia la dorna. Eu din asta folosesc! se bate cu putin zahar pudra.

Brindusa 1

09.04.2010, 23:11

ok, fetele. Multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura negresa de post