Salata cu noodles, ton si mango

de Adinuta in Salate, 21 Ian 2010 | 11551 vizualizari

COMENTARII (24)

Irina 1

21.01.2010, 21:38

Mmmm, suna bine de tot!

Adinuta 1

21.01.2010, 22:04

Sa incerci, Iri

Teo 1

21.01.2010, 22:56

ce poze frumoase!

Adinuta 1

21.01.2010, 23:17

Teo, sper ca iti place si reteta

Oana 1

22.01.2010, 09:48

Vai, de senzatie! Sigur e bun la cat de bine arata Imi plac mult pozele De cand caut si eu un mango bun...niciodata nu gasesc pe gustul meu...

ana 1

22.01.2010, 13:30

Super arata .
Mai o singura data am luat mango si deatunci nu am mai luat ,nu stiu cum se alege ,ce criterii trebuie sa indeplineasca un mango copt?dupa ce il recunoastem?

Adinuta 1

22.01.2010, 13:44

Oana, ma bucur ca iti place!

Adinuta 1

22.01.2010, 13:47

Ana, eu aleg in general mango care are coaja fina, frumoasa, intinsa (nu lovita sau care pare a fi vechi, zbarcit), iar culoarea de rosu-portocaliu. Fructul era chiar foarte tare cand l-am cumparat, dar l-am tinut intr-o punga de hartie in bucatarie vreo 2 zile si s-a mai copt. La fel fac si cu avocado

mihaelar63 1

22.01.2010, 14:16

imi trage cu ochiul salata asta ,sunt gata inarmata

Sylvia 1

25.01.2010, 08:47

Excelent arata, felicitari

ionix 1

02.02.2010, 14:59

super salata... dar asa cum zice Oana, la noi nu prea gasesti mango cum trebuie...
o singura data am mancat un mango bun la noi.. din pacate...

Brindusa 1

02.02.2010, 15:17

Intr-adevar, sosul e o minunatie. Pana acum n-am folosit mango in salate sarate, pentru ca noua ne place simplu Si eu tot asa ca tine il "coc", acasa, dupa ce am cumparat odata de la magazin unul care era superb pe dinafara si putrezit pe interior.

Adinuta 1

03.02.2010, 19:58

Ionix, multumesc frumos! E foarte buna si consistenta, o poti incerca si fara mango.. ii da intr-adevar o aroma mai exotica, dar poate lipsi

Adinuta 1

03.02.2010, 19:59

Brandusa, eu sosul am inceput sa il folosesc si la alte salate, mai schimb cate un pic, pentru ca imi place foarte mult ce-a iesit despre mango, eu l-am folosit de vreo 2 ori in salate sarate, dar mai mult ca sa incerc ceva nou. E chiar ok.

Miha 1

03.02.2010, 20:11

Ca de obicei, super! Felicitari!

Adinuta 1

03.02.2010, 21:04

Miha, de la tine "ca de obicei, super!" este un maaaare compliment si mi-a crescut inima de 14 metri

Miha 1

03.02.2010, 21:24

ionix 1

03.02.2010, 21:38

o sa fac cu siguranta... mie-mi place foarte mult mango si cred ca este printre putinele fructe pe care le-as accepta in mancarea mea daca e, o sa-l coc si eu ca voi

danygospodina 1

03.02.2010, 21:41

Adinuta, da ceva de mancare ai mai facut?
Si mie mi s-a facut azi o declaratie de dragoste, tot in cifre"Mamiii, te iubesc pana la 102, ba nu, pana la 110!"
Mersi pentru metraj, Adinuta, te-ai gandit la mine, stii ca m-am nascut intr-o zi de 14!

Adinuta 1

03.02.2010, 22:55

Ionix, sa incerci sa il "coci" acasa, devine si mai aromat parca

Adinuta 1

03.02.2010, 23:00

Dany, sa stii ca am fost o super putoare! Am avut gripa si-am stat in pat si am bolit am mai intrat din cand in cand pe site sa las cate un comentariu. Dar in rest, am cam dormit de la ceaiuri, miere cu ghimbir si pastile El a facut de papa Or sa apara curand si retele: am facut ieri ceva bunut, azi iar, numai sa am timp sa postez. Si, normal ca ma gandesc mereu la tine in ce luna esti nascuta?

elena1988 1

08.02.2011, 10:14

Aurelia 07_07 1

24.02.2012, 21:49

abstract01 1

18.12.2013, 17:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

ieri la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sparanghel cu sunca de Serrano si sos de mustar