Salata exotica de quinoa cu avocado si mango

de Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii in Salate, 13 Mar 2013 | 9606 vizualizari

COMENTARII (34)

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

14.03.2013, 09:29

simona eu am gasit quinoa expandata cu care n-a trebuit sa fac nimic, doar sa le adaug in salata . pentru cealalta varianta, cred ca ar fi bine s-o consumi imediat ca sa nu aiba timp sa se inmoaie

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

14.03.2013, 09:33

Simona, din cate stiu eu se fierbe al fel ca si cus-cus-ul. Se fierbe in putina sare: 1 cana de quinoa la 2 sau 3 cani de apa. Dupa fierbere, vasul se ia de pe foc si se lasa acoperit pentru ca quinoa sa absoarba tot lichidul. Este mai lipicios decat orezul deoarece are un continut de amidon mai redus. Spor

simona72 1

14.03.2013, 09:45

din cel expandat am si eu, dar am crezut ca si asta trebuie fiert, deaia mi s-a facut terci, acum am inteles ce e si cu asta expandat, multumesc mult....pupici

Bucatardinpasiune 1

14.03.2013, 17:49

O minunatie de salata!!!

mamaieelena 1

14.03.2013, 18:11

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

14.03.2013, 22:32

Multumesc

Valclaudia 1

22.10.2013, 21:20

ce bine arata!

Krystyan Trendy 1

05.01.2014, 01:55

buna salata

monik80 1

22.03.2015, 07:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]