Sarmale ca la mama

de Bucataras in Porc, 23 Dec 2016 | 11824 vizualizari

COMENTARII (17)

Bucataras 1

23.12.2016, 16:00

Ce ziceti de confruntarea "Gospodina vs Bucatar"? Mie imi e tare simpatic Alex si, cunoscand-o acum pe mama lui, inteleg si de unde i se trage Asa ca acum sunt fan mama lui Alex, vedeti sa nu auda bucatarul

CameliaR 1

23.12.2016, 17:47

Eu nu zic nimic.

Corinuta 1

23.12.2016, 19:37

Ce haioși sunt!

MotanLaOale 1

23.12.2016, 20:48

bune bune

dantes 1

24.12.2016, 11:16

Bune!

Criss 1

24.12.2016, 13:47

Foarte bune.

Ina 1

24.12.2016, 21:02


Imi place mama lui Alex )

miki_a 1

24.12.2016, 22:09

Sidy 1

25.12.2016, 06:31

Intotdeauna cele mai gustoase sarmale, vor fi cele de la mama !

Panacris 1

26.12.2016, 14:13

Gherca Daniela 1

26.12.2016, 16:44

foarte bune, asemanatoare cu ale mele!

Rocsi 1

26.12.2016, 20:05

Sarmalele pregatite de mama sunt mereu cele mai bune!

Rahela Velicu 1

26.12.2016, 20:43

diaconta 1

29.12.2016, 20:53

Daca e reteta mamei,nu pot fi decat bune

tina58 1

21.09.2017, 16:34

S-ar putea ca reteta asta sa fie ca la mama ta, in niciun caz ca la "mama mea" ! In primul rand "mama mea" nu foloseste niciodata carne tocata cumparata pentru ca nu se stie ce s-a tocat acolo asa ca "ea" cumpara fleica de porc cat mai slaba pe care, dupa ce o spala si o curata de pielite, zgarciuri si, daca e cazul, de grasimea in exces, o toaca impreuna cu ceapa(vreo 3 buc/kg carne-deci ai folosit prea putina ceapa) si cu niste slanina afumata de la care pastreaza soricul pe care il pune sub primul strat de sarmale(se poate folosi si alt fel de afumatura cu conditia sa nu fie din cea vopsita cu smacul ala maro-roscat pe care o gasesti in toate magazinele si care nu are nicio treaba cu afumaturile adevarate). "Mama mea" pune printre sarmale si cateva crengute de cimbru iar deasupra lor pune tot varza tocata care se rumeneste frumos in cuptor si mai adauga si o cana cu zeama de varza daca este nevoie. Acum. fiecare cu "mama" ei sau a lui! Nu?

Geanina87 1

22.12.2017, 08:15

Anett 1

14.02.2022, 15:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute in foi de varza