Sarmale pentru Craciun 2015

de Constelatialeu in Porc, 23 Dec 2015 | 4885 vizualizari

COMENTARII (21)

Bya Ralu 1

23.12.2015, 19:32

buna idee

Cris2711 1

23.12.2015, 19:36

ma omori(((io fac dupa Craciun.

Rocsi 1

23.12.2015, 20:24

Ce idee minunata ai avut..Dar in 4 ore cumde nu se rumeneste tare crusta? Oricum, bravoooo!

Constelatialeu 1

23.12.2015, 20:27

Rocsi, crusta aia oricum nu se mananca,arata asa cum o vezi in poza dupa 4 ore de stat in cuptor, la foc domol..

Rocsi 1

23.12.2015, 20:34

Super tare, sincer...Pai de ce nu se poate manca crusta, ca e ca un aluat copt?

Constelatialeu 1

23.12.2015, 20:42

Rocsi sincer se poate manca, dar ai mei baieti sunt niste mofturosi...poate daca o faceam si cu drojdie ca pe paine, era mai buna,asa e ca o turta...

Merisor 1

23.12.2015, 20:43

Io n-am facut de-astea. Traiasca mama soacra! ))

Constelatialeu 1

23.12.2015, 20:50

Merisor, eu i-am dat mamei soacre, dar tot asa, sa traisca ca face icre bune...

Bunica 1

23.12.2015, 20:53

Mâine sunt în plan

Zamfira 1

23.12.2015, 22:11

Ce bine arata!

MotanLaOale 1

23.12.2015, 22:18

bune bune

CameliaR 1

23.12.2015, 22:37

Wooow, deja salivez. Vreau si eu 2 portii.

delia64 1

23.12.2015, 22:47

CE MINUNATII AI FACUT ! sUNT TARE REUSITE , GARANTAT SUTA LA SUTA !!!

Gicuta 1

25.12.2015, 12:47

Super idee, delicioase sarmale!

simona72 1

25.12.2015, 13:25

Super, super!

mirela0911 1

25.12.2015, 21:20

Bine ti-a iesit testul asta, cred ca sunt delicioase sarmalele!

roxana_simona 1

26.12.2015, 11:05

Ina 1

17.01.2016, 21:41

Gicuta 1

19.01.2016, 13:59

Si acum inghit in sec la sarmalele tale

Panacris 1

23.12.2018, 20:46

Heyyy, cum de am ratat bunăciunea asta? Dar, nah , scuzați, oi fi fost cu butoanele la maxim pe vremea aceea! Minunat, de probat și degustat!

Panacris 1

23.12.2018, 20:48

Tocmai s-au fiert sarmalele dacă intram cu vreo 300 de minute mai devreme, să pregătesc meniul zilei ptr săptămâna viitoare, o comiteam. Dar nicio dată nu-i târziu,sarmale tot facem

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale in foi de varza creata