Savarine

de nadina73 in Prajituri, 15 Oct 2010 | 36412 vizualizari

COMENTARII (105)

nadina73 1

18.10.2010, 01:19

cristinneesti o dulce

nadina73 1

18.10.2010, 01:19

lili2010 pofteste cu incredere

nadina73 1

18.10.2010, 01:20

eluta nu te-ai razgandit ca ai facut dejaam papat de la tine

nadina73 1

18.10.2010, 01:21

ela sti care e secretu lor,trebuie insiropate si apoi lasate si iar insiropate si isi dubleaza volumu vor fi nu exagerez deloc cat o farfurioara de la cafea foarte mari si foarte insiropare

nadina73 1

18.10.2010, 01:22

kamy nu glumesc iubita hai sa nu fie 10 dar macar 7 ore tot trebuie sa le lasi ,incearcale si ai sa vezi diferenta

Criss 1

18.10.2010, 10:27

Super! Eu am facut doar savarine cu pesmet si ne plac tare mult. Dar ma tot pregatesc sa fac si aceasta reteta cu aluat dospit.

Rocsi 1

18.10.2010, 12:54

pai dak totul imi merge "ca pe roate"cum sa nu devin tacuta/...lasa k o s aimi revin eu si o sa imi reapara zambetul..sper

dentistutza 1

19.10.2010, 08:30

arata minunat si sigur sunt gustoase raauuu. bravo

ionela2682 1

19.10.2010, 14:11

VREAU SI EU...!

Mitinita 1

20.10.2010, 23:40

da' ce bine arata si reteta in imagini e super. Mi se pare mie sau vad savarine peste tot? Eu inca nu am curajul la asa ceva,dar la mancat ma descurc bine de tot.

Bunica 1

21.10.2010, 20:43

Simona, sa-ti traiasca sotul, sa fie sanatos si sa va bucurati impreuna de cei 2 baieti minunati ! La multi ani , Bebe !

Adinuta 1

21.10.2010, 23:26

5 furculite si la favorite

ingelasha24 1

22.10.2010, 11:05

minunate , delicioase abia ast sotiorul sa ii fac c ateva

onuta 1

22.10.2010, 12:58

daca mai ramane si pentru mine bine adca nu, data viitoare sigur ma infiintez prima. ce de bunataturi.

nadina73 1

27.10.2010, 20:52

criss merita sa incerci sant grozave ,nu iti va parea rau

nadina73 1

27.10.2010, 20:52

rocsule sper din tot sufletu ca ti-a reaparut zambetu pe fata ta

nadina73 1

27.10.2010, 20:53

denstiztuza

nadina73 1

27.10.2010, 20:53

ionela nu mai am dar fac

nadina73 1

27.10.2010, 20:54

mitinita intradevar facusem 4 portii deci 48 bucati atuncinu erau toate pnetru mine

nadina73 1

27.10.2010, 20:55

vai bunicamultumesc din sufletesti o bunica dulce foc

nadina73 1

27.10.2010, 20:55

adinuta si eu dau 5incearca nu ai sa regreti

nadina73 1

27.10.2010, 20:56

ingelasha 24incearcale nu vei regreta doar ca trebuie sa le alsi ceva timp la insiropat dar merita vei vedea

nadina73 1

27.10.2010, 20:57

onuta cum sa nu am iubita si pt tine doar eu fac industiral

lia maria 1

01.11.2010, 15:00

chiar asanebunie

nadina73 1

01.11.2010, 16:06

liati-a da da nu mai edaca vi fac altele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cheesecake cu branza de vaci si capsuni