Schiacciata ripiena

de Geanina87 in Pizza, 23 Noi 2012 | 10666 vizualizari

COMENTARII (39)

Geanina87 1

23.11.2012, 22:51

Dia LiliK

Raluca57 1

24.11.2012, 12:59

Ce bunatate!! de ce zici, arata grozav!! azi o incerc. Raluca

Geanina87 1

24.11.2012, 13:59

Multumesc,Raluca.Sa-mi spui daca ti-a placut.Mie si sotului ne-a placut enorm

mamaieelena 1

24.11.2012, 19:53

place mult

Geanina87 1

24.11.2012, 20:12

Ma bucur,Mamaieelena

epurasha2bb 1

26.11.2012, 13:23

mi mi se pare ca arata foarte bine! si imi place reteta ! bravo!chiar e de incercat!

Geanina87 1

26.11.2012, 15:23

Multumesc

Panacris 1

04.12.2012, 08:10

Savuroasa!

Geanina87 1

04.12.2012, 11:59

- Andreea - 1

04.12.2012, 16:05

tare buna

adasev12 1

04.12.2012, 21:42

schiacciata nu se prea poate traduce exact...in italiana ar insemna zdrobit, pisat...ripiena, normal inseamna umpluta...deci ...mai bine pastram titlul original....

in alta ordine de idei,...e super buna schiacciata, si a ta la fel

Geanina87 1

04.12.2012, 22:59

Stiam ce inseamna schiacciata si ripiena,dar eu incercam doar sa adaptez oarecum titlul in limba romana,pentru a nu mai avea probleme

purliv 1

07.12.2012, 00:32

am facut, este superb! de la aluatul fraged, crocant si aromat pana la explozia de gusturi din interior - se formeaza un sos din sucul legumelor, aroma carnii si textura parmezanului - placerea gustativa te copleseste.

Felicitari!

recomand folosirea cartofului fiert in locul fulgilor (prea multi aditivi alimentari), folosirea parmezanului ca si branza, si a continutului unui carnat de casa afumat (cat mai traditional) ca aport de carne la aceasta reteta

Geanina87 1

07.12.2012, 09:39

Ma bucur tare mult ca ai incercat reteta.Si eu am fost,la randul meu, foarte incantata.Multumesc pentru recomandare.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta cu ciuperci si branzeturi