Serbet de Ciocolata

de Furnicuti in Dulciuri, 17 Feb 2011 | 7417 vizualizari

COMENTARII (15)

Lau 1

17.02.2011, 15:34

pot sa ma servesc cat vreau

MotanLaOale 1

17.02.2011, 15:43

este serbet sau inghetata ??

La Ancuta 1

17.02.2011, 15:53

Furnicuti 1

17.02.2011, 15:55

Sufletista, cu drag
Motanule, e serbet, nu are nici oua, nici lapte sau frisca. Dar e la fel de bun

elena1988 1

17.02.2011, 16:02

LUK 1

17.02.2011, 16:14

tare bun tre sa fie..cand il scoti prima data din congelator cu ce amesteci..ca presupun ca e inghetat..?

Furnicuti 1

17.02.2011, 16:39

Luk, prima data cand il scoti poti sa pui intr-un blender sau sa folosesti un mixer cu picior vertical, sau chiar un tel.Nu foarte tare inghetat, adica nu trebe lasat mult la congelator, doar cateva ore, pana inceape sa inghete.

RuxyRux 1

17.02.2011, 16:59

Ce bunatate

Rocsi 1

17.02.2011, 17:35

Cris2711 1

17.02.2011, 17:51

Mitinita 1

17.02.2011, 18:50

eu fac vara cu fructe,dar sa fac cu ciocolata nu mi-a dat prin cap

Furnicuti 1

17.02.2011, 18:57

si cele cu fructe sunt bune, dar ca o ciocoholica declarata, nu puteam sa nu fac si cu ciocolata

mamaieelena 1

17.02.2011, 20:15

mena29 1

17.02.2011, 20:34

adry88 1

16.06.2011, 16:03

place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort bărzan