Snitele din piept de pui

de MotanLaOale in Pui, 2 Mar 2011 | 19240 vizualizari

COMENTARII (22)

kukibella 1

02.03.2011, 18:03

Cris2711 1

02.03.2011, 18:23

Rocsi 1

02.03.2011, 18:26

sunt snitelele mele preferate

mamaieelena 1

02.03.2011, 20:00

arata f bine

RuxyRux 1

02.03.2011, 20:25

Foarte bune Motan...eu am invatat de la mama...sa le fac prin compozitie ca la clatite( ou, lapte, faina, apa minerala) si sa fie mult mai simplu sa nu mai stai sa le treci dintr-o farfurie in alta...grozav

La Ancuta 1

02.03.2011, 20:37

tare bune

mena29 1

02.03.2011, 20:44

kamy 1

02.03.2011, 21:15

si eu fac direct coca e mult mai usor iar snitelele la mine in casa nu prea apuca sa stea langa o garnitura

tanyapatap 1

02.03.2011, 21:25

MIUTA 1

02.03.2011, 21:27

Ce bine arata

Lau 1

02.03.2011, 22:13

delicioasa

carmenvlad 1

02.03.2011, 22:19

Foarte bine arata. Rumenite frumos si apetisante!!! numai bune de mancat.

zaharia_mihaela2005 1

03.03.2011, 00:52

as manca la orice ora

deyutzky 1

03.03.2011, 01:59

sunt printre preferatele mele

MotanLaOale 1

03.03.2011, 07:57

Multumesc pentru aprecieri

divainbucatarie 1

03.03.2011, 09:11

MotanLaOale 1

03.03.2011, 09:24

elena1988 1

03.03.2011, 10:43

DIANA B 1

03.03.2011, 12:55

Cea mai buna leguma ! Motane

MotanLaOale 1

03.03.2011, 17:18

asa este

Zambareata 1

19.11.2011, 18:59

motanulee....iti fur reteta... arata bine si am o foameeeee...

MotanLaOale 1

19.11.2011, 21:29

Cu placere

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

ieri la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Happy Wok