Sunca de casa

de ianculubita in Mezel de casa, 13 Dec 2013 | 6986 vizualizari

COMENTARII (19)

diaconta 1

13.12.2013, 14:19

Minunata

anca_rm 1

13.12.2013, 14:28

asta nu e slanina ? orice este e buna

Lau 1

13.12.2013, 14:33

gaby_gabytza 1

13.12.2013, 14:36

laura_n 1

13.12.2013, 14:47

vaaai de mama mea

simona72 1

13.12.2013, 14:50

tare buna!!! Si noi am facut!! anca_m acest preparat se face din gusa, care este grasa, dar are si putina carnita. Slanina nu se fierbe, sa lasa in saramura si se da la fum

Alexandra Burz 1

13.12.2013, 14:58

yammmmy

anca_rm 1

13.12.2013, 15:09

Simona la noi sunca se face din pulpa din spate , se tine la saramura si se afuma, se consuma prin martie , aprilie -mai inspre pasti; iar gusa se pune la fiert pentru caldabosi impreuna cu maruntaiele
In reteta scrie sunca sau gusa.

Merisor 1

13.12.2013, 16:42

Vaaaai!

simona72 1

13.12.2013, 17:31

Sti cum se zice: cate bordeie atatea obiceie...este o denumire specifica zonei in care te aflii. De ex cum zici tu cu pulpa din spate, aia in Banat si la in Ardeal este cunoscut sub denumirea de jambon. Si noi am taiat porc si o parte din gusa am pus la caltabos, asa cum zici tu, iar o parte am facut asa fiarta cu usturoi si cu boia.Depinde cred de obiceiurile casei...

elucubratiiculinare 1

13.12.2013, 17:32

waw

Constelatialeu 1

13.12.2013, 18:44

Bunaciune !

MotanLaOale 1

13.12.2013, 20:43

Krystyan Trendy 1

13.12.2013, 20:43

O bunatate !

Rocsi 1

13.12.2013, 21:13

Imi amintesc din copilarie cat de buna este

_Alina_ 1

14.12.2013, 10:04

ianculubita 1

14.12.2013, 10:28

Da Anca,am auzit si eu ca slanina prin unele parti este pulpa din spate pregatita asa cum ai spus tu

Valclaudia 1

16.12.2013, 17:46

ianculubita 1

17.12.2013, 09:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sunca fiarta in zeama de varza, cu usturoi si boia de ardei