Daaaa, absolut delicioasa! Si noi o facem cu multa verdeata (patrunjel si coriandru proaspete), dar si picanta bine; si punem intotdeauna si o frunza de dafin la innabusirea tomatelor. Ca variatie de condimente folosim cateodata amestecul "5 arome" (atunci e chiar mai exotica) si 1 - 2 linguri de stafide mici (in acest caz o mancam cu cus-cus sau orez). Sau o mana de masline neaparat negre, mici si cu sambure (1 - 2 clocote, la sfarsit); in cazul asta uneori si branza Feta (telemea?), cel mai bine nematurata, adica mai moale/gumoasa (atentie la sare!), taiata cuburi, si nu amestecate in compozitie, ci presarate deasupra, dupa ce se inchide focul si lasate sa se inmoaie putin sub capac (in acest caz o mancam cu paine alba). Ardeiul gras verde da o aroma mai pregnanta de ardei, dar si un gust usor amarui... e preferatul meu... Eu personal, nu cred ca se potriveste cu tajine, chiar si de pui (nemaivorbind de vita sau miel!), caci are arome/gust mult prea bogate/puternice ptr delicata "taktouka". Minunata reteta (si prezentarea!)