Telemea de vaca

de MyFancyCake in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2012 | 6626 vizualizari

COMENTARII (15)

iry-gabriela 1

10.02.2012, 16:24

interesat ,

MotanLaOale 1

10.02.2012, 16:27

diaconta 1

10.02.2012, 16:47

super reteta

mamaieelena 1

10.02.2012, 17:26

Bya Ralu 1

10.02.2012, 17:28

lia maria 1

10.02.2012, 18:22

RuxyRux 1

10.02.2012, 18:26

Ce bunatate!!!!

gaby_gabytza 1

10.02.2012, 18:35

Rocsi 1

10.02.2012, 20:21

super!!

Angelina_Elena 1

10.02.2012, 20:28

foarte,foarte buna

Carmen_g 1

11.02.2012, 18:10

Buna buna

Lau 1

13.02.2012, 15:29

interesant

oana_pisicutza16 1

23.02.2012, 09:11

foarte buna si sanatoasa

VictoriaPaduret 1

18.12.2017, 18:33

Rețeta este pentru brânza dulce de vaci, telemeaua (cașul) se prepară cu cheag și are cu totul altă textură și gust decât ce rezultă din amestecul recomandat.
Preparatul din rețetă este bun, gustos, sănătos, dar nu este telemea, chiar dacă se pune în zerul cu sare, cel mult rezultă o brânză frământată.
Brânza se scurge printr-o sită în care s-a pus un tifon umezit bine stors, altfel trec și bucățele de brânză, iar zerul nu va mai fi limpede.

Rahela Velicu 1

04.06.2021, 20:41

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bilute de branza cu marar, boia si chimen