Telemea mixta oaie-vaca

de Sim0na in Aperitive / Garnituri, 10 Sep 2012 | 10304 vizualizari

COMENTARII (37)

Sim0na 1

11.09.2012, 09:28

@Gurita
@Mihaela, ptr tine, expediez

Sim0na 1

11.09.2012, 09:30

@Bucataras, o voi intreba de soacra`mea ce tip de cheag foloseste si iti voi spune. Concentratia o gasesti pe fiecare plic de cheag.. si este in functie de tipul de lapte. Voi reveni cu amanunte.

Sim0na 1

11.09.2012, 09:30

@Bucataras, cheag-ul il gasesti si la farmaciile veterinare..

_Alina_ 1

11.09.2012, 10:31

minunata

adry88 1

11.09.2012, 10:52

foarte buna

Rocsi 1

11.09.2012, 11:01

Super!

angyb 1

11.09.2012, 12:26

daca tot ai facut asa multa trimite si la noi un pic

Sim0na 1

11.09.2012, 12:40

@rhapsody, multumesc
@eduard_09, multumesc
@rocsi_1612,
@angyb, iti trimit si tie!!

scortisoara 1

11.09.2012, 13:51

Ador telemeaua ! Super! Bine ai facut ca ai postat reteta!

Bucataras 1

16.09.2012, 20:48

cit timp ai lasat la separat?

gaby_gabytza 1

16.09.2012, 23:46

Sim0na 1

17.09.2012, 08:19

Scortisoara, multumesc!
Bucataras, la separat a stat cam juma de ora... oricum se vede cum se ridica braza si ramane zerul.. Acum cred ca depinde si de cheag.. La scurs a stat de seara pana dimineata.. cca 12 ore!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]