Tochitura in sos de vin

de Patricia Iordache in Porc, 27 Mai 2013 | 19584 vizualizari

COMENTARII (44)

marianascarlat 1

27.05.2013, 19:42

Patricia Iordache 1

27.05.2013, 19:58

Fetelor...multumesc!

Rocsi 1

27.05.2013, 20:24

Cat de apetisanta

omihaela90 1

27.05.2013, 20:24

loredanaaa 1

27.05.2013, 20:27

bun

Bunica 1

27.05.2013, 20:54

adry88 1

27.05.2013, 21:00

foarte foarte buna

Patricia Iordache 1

27.05.2013, 21:22

Fetelor, cat ma bucur ca va place!

Merisor 1

27.05.2013, 23:36

_Alina_ 1

28.05.2013, 08:51

Si eu le fac mereu alor mei carnita astfel, dar tochitura n-am facut niciodata asa. E musai de incercat!

cristeena20 1

28.05.2013, 12:59

Minunata!!!imi lasa si mie gura apa ca la Meri

Bucatardinpasiune 1

28.05.2013, 14:43

Ahhh... salivez! Vreau si eu! Mi-ai facut o pofta nebuna!!!

Patricia Iordache 1

28.05.2013, 15:04

Dragele mele...sunt tare incantata ca va place si as fi si mai incantata daca ati incerca sa o preparati! O sa ma pomeniti!

simo_brkic 1

29.05.2013, 00:47

=P mmm yumm!

elena001 1

29.05.2013, 11:04

ce bunatate

Anett 1

01.06.2013, 21:24

tare bun!

Krystyan Trendy 1

04.11.2013, 09:26

gustoasa

ianculubita 1

01.02.2016, 09:13

Patricia am tot respectul si admiratia pentru ceea ce faci si tu stii asta dar te rog nu mai spune acestei tocanite Tochitura,sunt doua retete complet diferite,mai ales ca are ceapa si bulion; iarta-ma daca mi-am exprimat parerea de moldoveanca!

kytz 1

22.12.2016, 09:56

Am sa o incerc si eu in perioada ce urmeaza! Imi place friptura cu mult soooooos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dorada cu roșii, ardei și brocoli

pe 28.03 la 19:49

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

pe 28.03 la 15:53

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

pe 28.03 la 13:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura din carne de porc