Tort cu afine și zmeura - Un desert delicios și racoritor

de oanapl in Torturi, 13 Oct 2024 | 5972 vizualizari

COMENTARII (12)

MotanLaOale 1

14.10.2024, 03:36

Panacris 1

14.10.2024, 15:16

La mulți ani minunați! Delicios!

vasimur 1

15.10.2024, 11:56

Constelatialeu 1

15.10.2024, 22:07

Multi ani inainte, sa fie cu iubire si fericire !

Rocsi 1

16.10.2024, 20:56

Un tort minunat, pe placul meu cu aceste creme de fructe! La multi ani minunati impreuna si multe bucurii!

oanapl 1

18.10.2024, 20:02

Mulțumesc Motanel!

oanapl 1

18.10.2024, 20:02

Mulțumesc Cris!

oanapl 1

18.10.2024, 20:02

Mulțumesc Vasile!

oanapl 1

18.10.2024, 20:02

Mulțumesc Cleme!

oanapl 1

18.10.2024, 20:03

Mulțumesc Rocsi!

Lau 1

19.10.2024, 20:51

la multi ani frumosi impreuna!

Arhivarul 1

30.10.2024, 10:17

As sugera o baza fara coacere compusa din 150g faina migdale, 50g ciocolata (de orice fel) si 1/2 pachet unt.
Ciocolata si untul se topesc la bain marie dupa care se incorporeaza si faina de migdale. Se tapeteaza fundul formei de tort cu hirtie de copt, se toarna amestecul, se uniformizeaza ca grosime si se da 1-2 ore la frigider. Ulterior, peste baza astfel formata se toarna crema de brinza si celelalte.
Faina de migdale are foarte putini carbohidrati, o astfel de baza fiind ideala si pentru diabetici.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]