Tort cu blaturi din bezele

de Panacris in Torturi, 7 Mar 2011 | 6128 vizualizari

COMENTARII (13)

Lau 1

07.03.2011, 17:14

frumos tort,eu rabdare nu am dar am sa incerc sa il fac,

LUK 1

07.03.2011, 17:50

delicios

divainbucatarie 1

07.03.2011, 17:55

maria_claudia 1

07.03.2011, 18:41

minunat

mamaieelena 1

07.03.2011, 20:57

Panacris 1

07.03.2011, 21:03

Pentru Sufletista, iti garantez ca daca o sa faci acest tort o sa inveti sa ai si rabdare . Succes!

cismaru_nicoleta 1

07.03.2011, 23:19

Am si eu o intrebare.. (nu am facut niciodata bezea )...se taie frumos sau se sfarama tot tortul?? ..Ca de bun,banuiesc ca e nemaipomenit..

MotanLaOale 1

08.03.2011, 08:06

foarte bun

Panacris 1

08.03.2011, 08:30

Pentru Nicoleta, daca il lasi la rece pana a doua zi se va taia bine cu un cutit foarte subtire!!! Succes!
Ei si daca prima oara nu/ti iese ca la carte si se sfarma , nu/i problema e tare gustos si asa sfarmat

Cris2711 1

08.03.2011, 18:54

perfect

adry88 1

11.06.2011, 17:02

interesant

Valclaudia 1

25.11.2012, 19:00

ce pofta mi-ai facut! LA MULTI ANI, zmeului!

Panacris 1

25.11.2012, 19:44

Multumesc Claudia

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Tort Sacher