Tort cu dragoste

de leoflori in Torturi, 11 Oct 2009 | 23127 vizualizari

COMENTARII (38)

Miha 1

11.10.2009, 12:43

LA MULTI ANI sotului!

leoflori 1

11.10.2009, 12:47

sar'na Miha

rivka 1

11.10.2009, 13:31

foarte frumos, si la multi ani felicitari!

leoflori 1

11.10.2009, 13:36

Rivka, multumim

rivka 1

11.10.2009, 14:02

cum ai facut inimioarele?

ANCA 1

11.10.2009, 14:18

la multi ani sotului, cred ca e delicios tortul!

leoflori 1

11.10.2009, 14:23

Anca, multumesc! chiar daca e alba, este cu muuuulta ciucalata! iti trimit o felie virtuala

leoflori 1

11.10.2009, 14:26

pt. Rivka :am topit ciocolata menaj(200 gr) la bain-marie, am intins-o pe hartie de copt si cand s-a racit, am decupat inimioarele cu forma pt. fursecuri (pe care am folosit-o si la galuste) unele s-au mai rupt, dar in final mi-au ramas destule pt. decorat.
sper ca ti-am fost de folos

klausenburger_adica Lacrima 1

11.10.2009, 14:55

la multi ani sotului tau...si eu am aceeasi problema cu ciocolata. pe de o parte e de proasta calitate, pe de alta e si veche si daca prinzi una care s-a mai si topit si reintarit in magazin ai multe rateuri in decoratiunile cu ciocolata. ma intreb daca nu exista o firma care vinde ciocolata "industriala" cum folosesc adevaratii cofetari? stiti vreuna din voi de asa ceva? multumesc

leoflori 1

11.10.2009, 15:43

Klausenburger, multumesc! esti invitata mea la un mare felio!

leoflori 1

11.10.2009, 15:43

Adinuta, multumesc!

rivka 1

11.10.2009, 16:02

multumesc

Oana 1

11.10.2009, 16:17

Ooo, ce frumooos! La multi ani sotului, Flori, sa fie sanatos!

leoflori 1

11.10.2009, 18:25

Oana, iti multumesc! iti trimit o felie mare pt.pitici. te puppp

leoflori 1

13.10.2009, 08:40

o, dany,

leoflori 1

16.10.2009, 20:52

nu Ioana, nu e nevoie de praf de copt. iese destul de consistent si creste fara probleme daca respecti pasii (batut ouale+zaharul 10 minute, faina cernuta....)

leoflori 1

16.10.2009, 22:02

spor la treaba,Ioana! pt.mai multe detalii uita-te si aici: http://bucataras.ro/retete/1026/tort_de_ciocolata_alba_si_frisca.html
am explicat cu foto fiecare pas.
te vei descurca sigur. succes!

leoflori 1

17.10.2009, 08:51

Larisa,multumesc! pt.inimioare de cioco, vezi mai sus, i-am raspuns Rivkai, raspunsul nr.8 parca.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Sacher