Tort exotic cu kiwi si banane

de oana_pisicutza16 in Torturi, 2 Noi 2011 | 27638 vizualizari

COMENTARII (12)

Miha 1

02.11.2011, 21:43

De la ce e roz crema? Si blatul de ce e alb daca are cacao?

oana_pisicutza16 1

03.11.2011, 20:50

crema este roz pentru ca se oxideaza banenele asa iese culoarea la crema nu am bagat nimic alceva. si in blat am scris ca se pune si cacao pt ca blatul se poate face si negru ..eu am facut 2 torturi unul cu blatul alb si unul cu blatul negru. si am facut poza doar la asta cu blatul alb

MIUTA 1

04.11.2011, 00:37

Arata tare bine,imi place

Ubulika 1

05.11.2011, 13:51

super !!!!

Lau 1

07.11.2011, 08:05

arata foarte bine

diaconta 1

24.11.2011, 08:38

La multi ani Oana
sa ai parte de multa sanatate si fericire in viata

ionela_ella 1

01.06.2012, 12:15

gelatina cum se face k nu vrea am inteles,p pui in apa rece si dupa aia scrie ca Gelatina se hidrateaza pe baie de apa

ionela_ella 1

01.06.2012, 12:16

nu prea am inteles

oana_pisicutza16 1

01.06.2012, 15:26

pai da ... pui prima data gelatina intr-un pic de apa rece. o lasi asa cateva minute pana vezi ca a absorbit toata apa si a devenit putin albicioasa(adica nu mai este transparenta. este uscata si albiciosa), dupa ce s-a facut asa trebuie sa o pui pe baie de apa si sa o lasi asa pana se face lichida. pentru ca gelatina trebuie sa fie lichida cand o pui in crema

ionela_ella 1

04.06.2012, 11:00

ok ms

bianca_popescu92 1

15.04.2014, 21:37

Buna , te rog frumos spune-mi si me ce cantitate de cacao se pune in blat pentru ca am vazut ca nu se specifica . Multumesc frumos

oana_pisicutza16 1

17.04.2014, 23:14

nu se pune cacao in acest blat, ingredientul e pus acolo din greseala, am facut si blat cu cacao. Imi cer scuze pentru greseala.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort in doua culori