Tort Martisor

de susu in Torturi, 2 Mar 2010 | 5723 vizualizari

COMENTARII (12)

Brindusa 1

02.03.2010, 23:34

spune-mi si mie te rog cum ai facut culoarea aia roz, ca eu am incercat cu sfecla si nu mi-a iesit nimic OOO si ce branduse frumoase ai in fundal!

Bucataras Medi 1

03.03.2010, 07:45

ce frumos decorat...................si ce bun trebuie sa fie

susu 1

03.03.2010, 09:52

Brandusa am amestecat sucul sfeclei coapte in folie nu fierte cu frisca batuta. Eu as fi vrut un rosu aprins dar nu mi-a iesit ar fi trebuie sa pun mai mult suc dar se inmuia frisca rau.

danygospodina 1

03.03.2010, 11:20

Cata arta! Ce frumosss!
Inca ceva care nu i se va arata lui Dani!

ionix 1

03.03.2010, 11:53

lasa ca ma fac eu mare si-o sa fac si eu torturi asa momoase... o feliuta, va rog..

Rocsi 1

03.03.2010, 14:25

frumos tare...

Brindusa 1

03.03.2010, 18:25

Multumesc, Susu. Eu am incercat cu suc crud, dar culoarea era ffff pala.

violette 1

03.03.2010, 18:52

E tare dragalas!

susu 1

03.03.2010, 22:33

Eu as prefera sa obtin culori din produse naturale: fructe sau legume dar exact cum ai spus Brandusa culorile nu ies chiar asa aprinse. Eu am vrut un rosu aprins cum este sucul sfeclei dar amestecat cu frisca nu iese decat roz.

ramo_cata 1

11.03.2010, 15:51

ff frumos

elena1988 1

12.03.2011, 14:55

Sim0na 1

02.03.2012, 10:48

Arata minunat!!! Felicitari!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]