Tort Spirala cu Ananas, Cocos si Mascarpone

de MyCookingLife in Torturi, 6 Aug 2011 | 18661 vizualizari

COMENTARII (32)

MyCookingLife 1

06.10.2011, 18:49

Multumesc tuturor (Chiar daca multumirile vin cu intarziere)!

andrei_dusy 1

22.10.2011, 18:24

vreau sa stiu si eu la ce ajuta amidonul la blatul de tort ca sincer nu am folosit niciodata.....astept un raspuns urgent va rog frumos

lili 1

22.10.2011, 18:36

frumos si bun...La multi ani leului!!!

Miha 1

22.10.2011, 23:30

Andrei, amidonul ajuta blatul sa devina mai pufos si mai maleabil, ca sa zic asa, putand fi apoi rulat cu usurinta, fara sa se rupa.

s_amaria 1

23.04.2013, 14:03

Super. si eu fac de cativa ani torturile sub forma asta, doar ca fasiile de la spirala nu le fac asa late, sa nu fie f inalt tortul, pentru ca jos la baza pun un blat normal, la fel si sus, pentru a fi mai ''solid'' si pentru a-l orna mai simplu (mai ales cand folosesc fondant)

ralu_ca 1

01.06.2013, 16:47

babi5 1

18.11.2013, 17:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]