Tort Spirala cu Ananas, Cocos si Mascarpone

de MyCookingLife in Torturi, 6 Aug 2011 | 18541 vizualizari

COMENTARII (32)

MyCookingLife 1

06.10.2011, 18:49

Multumesc tuturor (Chiar daca multumirile vin cu intarziere)!

andrei_dusy 1

22.10.2011, 18:24

vreau sa stiu si eu la ce ajuta amidonul la blatul de tort ca sincer nu am folosit niciodata.....astept un raspuns urgent va rog frumos

lili 1

22.10.2011, 18:36

frumos si bun...La multi ani leului!!!

Miha 1

22.10.2011, 23:30

Andrei, amidonul ajuta blatul sa devina mai pufos si mai maleabil, ca sa zic asa, putand fi apoi rulat cu usurinta, fara sa se rupa.

s_amaria 1

23.04.2013, 14:03

Super. si eu fac de cativa ani torturile sub forma asta, doar ca fasiile de la spirala nu le fac asa late, sa nu fie f inalt tortul, pentru ca jos la baza pun un blat normal, la fel si sus, pentru a fi mai ''solid'' si pentru a-l orna mai simplu (mai ales cand folosesc fondant)

ralu_ca 1

01.06.2013, 16:47

babi5 1

18.11.2013, 17:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort de mere