Tzatziki

de Dana Cristea - pusikmea in Clasice, 5 Mar 2010 | 7728 vizualizari

COMENTARII (14)

Corinuta 1

05.03.2010, 18:39

Foarte bun! E preferatul meu, doar ca pun smantana in loc de maioneza!

Dana Cristea - pusikmea 1

05.03.2010, 19:41

nu am avut smnantana k puneam si eu, am pus maioneza asta pt k este f acrisoara

cccris 1

15.03.2010, 00:09

vrei mai acrisoara, pui otet, asa pun eu dupa o reteta din grecia. E buna si varianta ta.

nadina73 1

15.03.2010, 01:05

e super si eu o fac imi place tare mult

Dana Cristea - pusikmea 1

15.03.2010, 07:24

ms ccris, stiu k se pune otet, dar deja am folosit zeama de lamaie, cand o sa mai fac, probabil o sa incerc o alta reteta

Dana Cristea - pusikmea 1

15.03.2010, 07:46

ms nadina, il faci dar dupa post, sau poti folosi iaurt de post pe baza de soia

nadina73 1

17.03.2010, 20:50

multumesc dar aici nu gasesc iaurt de soia,poate in tara dar aici mai greu cu produsele din soia,singulul lucru ce am gasit e laptele de soia,oricum fac dupa paste

Sylvia 1

01.04.2010, 18:41

Taaaare bun, 5 furculite de la mine, tocmai mi-amamintit ca nu ammai mancat asa ceva de multa vreme

Dana Cristea - pusikmea 1

01.04.2010, 19:46

FlyingRoo 1

15.04.2010, 08:23

Imi pare rau dar smantana sau maioneza nu au ce cauta in tzatziki... pentru ca atunci nu mai e tzatzki ci sos de castraveti sau ceva in genul acela. Asta ca sa pastram autenticitatea. Otet se pune in general doar in tzatziki-ul folosit la preparea salatelor.

Castravetele se taie in doua, se scobeste cu ajutorul unei lingurite de mijlocul cu seminte, se rade si se scurge bine intr-un prosop de bucatarie curat inainte de a se amesteca cu iaurtul. Acesta de asemenea sa fiecel de tip grecesc, adica iaurt cu cantitate mica de lichid - daca nu se gaseste in comert se poate prepara dintr-un iaurt normal lasat peste noapte la scurs intr-un tifon, sau un filtru de cafea din cel de plastic.

Dana Cristea - pusikmea 1

15.04.2010, 10:16

FlyingRoo, ms frumos pt reteta, eu stiuk asta nue tzatziki autentic, l-am adaptat dupa ce am avut in frigider, o sa-l fac cu siguranta dupa reteta ta

FlyingRoo 1

15.04.2010, 16:52

Pusikmea, sunt si eu "vinovata" de asta, cand aduni de prin frigider ce mai este si te uiti la ele si "trantesti" ceva acolo care sa le cuprinda pe toate

Sa-l faci sigur, nu o sa-ti para rau de munca depusa, ca e mai multa munca intradevar. Ah, si pe deasupra lui se poate presara un praf de boia, dulce sau iute, dupa pofta inimii. Incerca-l peste niste cotlete de miel, o nebunie.




P.S. Bebe e o dulceata!

Rodie 1

07.10.2010, 23:45

M-am bucurat sa citesc acest articol, Tzatziki este foarte bun cu cartofi prajiti si snitel.

adry88 1

13.05.2011, 16:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crema de iaurt si smantana