Visine in sirop (pt prajituri)

de COSTEO in Sirop / Compot, 10 Apr 2013 | 8323 vizualizari

COMENTARII (19)

Rocsi 1

10.04.2013, 13:28

Si eu pun asa, doar ca deasupra fiecarui borcan pun si niste aspirina pisata.Sunt foarte bune iarna la prajiturele!

COSTEO 1

10.04.2013, 13:29

dar eu nu prea pun aspirina .sunt f bune

COSTEO 1

10.04.2013, 13:30

sau conservant

diaconta 1

10.04.2013, 13:36

Nici eu nu pun nici un fel de conservant si se pastreaza foarte bine.
Bravo Costeo

kukibella 1

10.04.2013, 13:39

cristeena20 1

10.04.2013, 13:56

bune de avut in camara!!!

COSTEO 1

10.04.2013, 14:18

corect! ca sunt atre buna cand le ai

Dea_Dea 1

10.04.2013, 15:11

Superr!! Cand o sa imi trebuiasca sa stiu la cine apelez

MotanLaOale 1

10.04.2013, 15:19

Geanina87 1

10.04.2013, 15:20

COSTEO 1

10.04.2013, 15:34

cu cea mai mare placere

silvia1 1

10.04.2013, 20:49

Cam mult 10 kg visine.Curatatul...

COSTEO 1

10.04.2013, 21:10

curatatul.de exemplu poti pune 20 kg de visine si 10 kg de zahar.Sunt f bune pt anotimpul rece mai ales pentru prajituri.

diana_k 1

11.04.2013, 21:42

foarte bune pentru prajituri

COSTEO 1

11.04.2013, 22:48

Sunt excelente

Patricia Iordache 1

12.04.2013, 18:27

Suuper! Eu congelam visinele

COSTEO 1

12.04.2013, 18:38

Nu prea imi plac congelate pt ca nu mai au gust isi pierd din bunatate ,prin congelare se distrug toate fibrele.Asa sunt perfecte.

Patricia Iordache 1

13.04.2013, 16:33

O sa le pregatesc anul acesta asa cum le faci tu

COSTEO 1

13.04.2013, 19:32

o sa iti placa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Visine la borcan