Zarzavat (2)

de gaby_gabytza in Bulion, 12 Sep 2011 | 12512 vizualizari

COMENTARII (11)

Rocsi 1

12.09.2011, 14:49

Lau 1

12.09.2011, 14:58

ceva de genul asta am facut si eu

adry88 1

12.09.2011, 15:09

foarte bun

MotanLaOale 1

12.09.2011, 15:46

bun pentru iarna

Bunica 1

12.09.2011, 16:52

Putin cate putin se umple camara !

kamy 1

12.09.2011, 20:19

cate un pic,pic,pic,pana nu mai ramane....loc in camara

alinutzika 1

12.09.2011, 22:40

harnicuto

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 08:54

multumesc pentru comentarii mam harnicit si eu makr acuma toamna

marcela1979 1

13.09.2011, 09:41

MIUTA 1

13.09.2011, 13:14

Arata tare bine

mamaieelena 1

16.09.2011, 00:10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulion din rosii cherry de diverse forme si culori... amalgam