Zeama de cocos in stil Basarabean

de Ksenya in Ciorbe, 20 Mar 2015 | 10482 vizualizari

COMENTARII (22)

Merisor 1

20.03.2015, 16:56

Ce bine arata!

Cris2711 1

20.03.2015, 16:57

monik80 1

20.03.2015, 16:57

Ksenya 1

20.03.2015, 16:57

Multumesc Meri,e si buna tare

Ksenya 1

20.03.2015, 16:58

multumesc fetelor!

Gherca Daniela 1

20.03.2015, 17:01

mihaelar63 1

20.03.2015, 17:02

De reveneala

Adele 1

20.03.2015, 17:10

Bya Ralu 1

20.03.2015, 17:10

ce bine arata

Ksenya 1

20.03.2015, 17:24

Da Mihaela,de reveneala ce frumos suna!

Ksenya 1

20.03.2015, 17:25

Multumes bucataraselor !

simona72 1

20.03.2015, 19:16

Ador borsurile moldovenesti! Le consider cele mai bune cu bors de putina...nu am intalnit nicaieri bors mai bun!

MotanLaOale 1

20.03.2015, 23:19

dantes 1

21.03.2015, 07:53

Bun!

miki_a 1

21.03.2015, 10:22

Bun!

Rocsi 1

21.03.2015, 21:32

Cat de bine arata!

Teo 1

23.03.2015, 20:41

Buna ciorbica ta!

Carmen_g 1

26.03.2015, 15:50

Panacris 1

26.03.2015, 18:31

iry-gabriela 1

31.03.2015, 11:13

vasy16 1

27.02.2016, 21:55

ce bine arata

navidad_2017 1

04.01.2017, 03:52

Asta e specialitatea tatei (el e Basarabean!). O adoram toti din familie, chiar daca aici suntem nevoiti sa o acrim cu lamaie! Dar o facem intotdeauna numai cu cucos de tzara si neaparat cu "tokmagii" facuti in casa (ou + faina de grau).

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de gaina